X. TERMIK Tábor 2020
2020. június 29. – július 8. Bakonybél, Hegyeskő
X. TERMIK Tábor 2020
2020. június 29. – július 8. Bakonybél, Hegyeskő
X. TERMIK Tábor 2020
2020. június 29. – július 8. Bakonybél, Hegyeskő
X. TERMIK Tábor 2020
2020. június 29. – július 8. Bakonybél, Hegyeskő
X. TERMIK Tábor 2020
2020. június 29. – július 8. Bakonybél, Hegyeskő
X. TERMIK Tábor 2020
2020. június 29. – július 8. Bakonybél, Hegyeskő
X. TERMIK Tábor 2020
2020. június 29. – július 8. Bakonybél, Hegyeskő
X. TERMIK Tábor 2020
2020. június 29. – július 8. Bakonybél, Hegyeskő
X. TERMIK Tábor 2020
2020. június 29. – július 8. Bakonybél, Hegyeskő
X. TERMIK Tábor 2020
2020. június 29. – július 8. Bakonybél, Hegyeskő
X. TERMIK Tábor 2020
2020. június 29. – július 8. Bakonybél, Hegyeskő

Szervezők és segítők

Ezen az oldalon az aktuális tábor szervezőinek, segítőinek bemutatkozását és portréit láthatod. A korábbi évek szervezőinek és segítőinek névsora a Résztvevők menüpontban található. A piros gombokra kattintva tudod szűkíteni a kört, ha pl. csak a családfői vagy éppen a konyhás csapat tagjaira lennél kíváncsi.

20202016

Antal Barnabás

Konyhás

Bekő Balázs

Családfő, Segítő

Bilej Kornélia

Szaki

Boros Kamilla

Családfő

Kamilla vagyok, 2010-ben voltam először TERMIK-táborozó, azóta pedig voltam már segítő és szervező is. A mostani táborban Mamiként veszek részt, és már alig várom, hogy elkezdődjön a tábor. Most elsőéves gyógytornász hallgató vagyok Pécsen, előtte Angliában éltem két évet, dolgoztam és utaztam. Azt is nagyon szerettem, de ideje volt már tanulni valamit. Jól megértettem magamat a fiatalabb korosztállyal, és a TERMIK-es család mindig jó kihívás nekem. Imádok furulyaszóra ébredni, egész nap kirándulni és elszakadni egy kicsit a közösségi médiától. Nagyon sok barátot és élményt köszönhetek a TERMIK-nek. Találkozunk nyáron :)!

Bujtor Zsófia

Családfő, Segítő

Bujtor Zsófi vagyok, az Alternatív Közgazdasági Gimnáziumba járok. Ez lesz a negyedik TERMIK-em, és a második olyan táborom, amiben nem táborozóként veszek részt. Legutóbb DSK-s voltam, idén pedig családfő segítő leszek. Én már nagyon várom a tábort, remélem a mostani táborozóknak is olyan felejthetetlen élményben lesz részük, mint amilyenben nekünk volt régen :).

Chilton Sára

Családfő

Sziasztok! Sára vagyok, 22 éves Bathban, Angliában tanulok egyetemen, 'Business' szakon. A szakom részeként jelenleg az első 6 hónapos gyakorlatomat végzem egy megújulóenergia- szolgáltató cégnél, mint digitális marketinges. Korábban kétszer táborozó, majd egyszer-egyszer segítő és szervező voltam. Idén se lesz ez másképp: Mamiként veszek részt a táborban. Fontos szerepet tölt be az életemben a zenélés, természetbenjárás valamint az új kultúrák, emberek megismerése. A TERMIK Táboroknak van egy különleges, megfoghatatlan, csodálatos hangulata, amit csak az ismer, aki járt már egyben. Épp ezért amikor meghallottam, hogy lesz 2020-as tábor, nem tétováztam, rögtön jelentkeztem. Téged is csak bíztatni tudlak, hogy jelentkezz, nem fogod megbánni! Alig várom hogy megismerhesselek mindannyiótokat hamarosan :)!

Diószegi András

Konyhás

Dobos András Regő

TábVez/DSK, Segítő

2002-ben születtem Budapesten. 2008-ban – 5 évesen – már jelen voltam az első táborban, hiszen családtagjaim jelentős szerepet vállaltak a TERMIK Tábor létrejöttében. Nagyon megtetszett a hangulat, megszerettem a közösséget és rengeteg barátot szereztem az évek során. Eddig még csak táborozó voltam, de így is rengeteg tapasztalatot szereztem, amellyel most a táborvezetői csapat munkáját fogom erősíteni, segítőként. Az általános iskolát a gödöllői waldorfban végeztem, jelenleg pedig a Göllner Mária Regionális Waldorf Gimnázium 11. évfolyamába járok. Nagyon szeretek mindenféle sportot, kirándulni is szoktam. Általános iskolás éveim alatt 5 évet zongoráztam. Alig várom már, hogy közösen részt vehessünk a jubileumi 10. TERMIK Táborban :)!

Dobos Balázs

TábVez/DSK

1991-ben születtem Budapesten, de néhány évig egy Tisza-menti kis faluban laktam. A természet iránti érdeklődésem ekkor kezdett kialakulni, és ezt számos szakköri foglalkozás, kirándulás, és táborozás tovább fokozta. 13 évig jártam a Gödöllői Waldorf Iskolába, tanultam társadalomtudományokat az ELTE-n, jelenleg pedig főállásban a Greenpeace Magyarországnál dolgozom, és társadalmi munkában a tábort is szervező Magonc Alapítvány elnöke vagyok. 2007-2008-ban részt vettem a TERMIK Tábor alapításában, azóta minden évben hol családfőként, hol szakiként, hol pedig táborvezetőként vettem részt a táborban. Nem lesz ez máshogy 2020-ban sem, ahol ismét táborvezető, illetve a délutáni programok-szersátor-karbantartás különítmény tagja leszek.

Dobos Gergő

Konyhás

Dr. Hadházy Ágnes

Orvos

Farkas Boglárka

Szaki

Farkas Fruzsina

Szaki

2019-ben végeztem a Versailles-i egyetemen, nemzetközi kapcsolatok szakon, a szakdolgozatomat Grönlandon írtam klímabiztonság témában. A TERMIK Táborokba résztvevőként, segítőként, “mamiként” és táborvezetőként is voltam már. Idén először fogok szakmai programot tartani, Cselekvő környezetvédelem témában. 14 éves korom óta vagyok "zöld aktivista", a Greenpeace több hazai és nemzetközi akciójában vettem részt. Pár éve már próbálkozom a "zero waste", hulladékmentes élettel és egyre többet tanulok, amit nagyon szeretnék megosztani a fiatalokkal, gyerekekkel is. A környezeti nevelést kiemelten fontosnak tartom, hiszen nekem is nagyban befolyásolta az életemet és munkámat, zöld szakpolitikai program írásban is részt vettem, többek között ebben a témában. Hobbijaim közé sok minden tartozik, elsősorban a sport (biciklizés, kirándulás, mászás), a főzés/egészséges étrend és társasjátékozás. Már nagyon várom az idei tábort is, tavaly a Magonc által szervezett két biciklis-kenus vándortáborban kísérőként voltam és a nyaram legjobb pillanatai közé tartoztak.

Fehér Lantos

Családfő

2001-ben születtem, Debrecenben. 8 évig Waldorf iskolába jártam, most pedig egy debreceni gimnázium végzős diákja vagyok. Céljaim közé tartozik végigjárni az El Camino-t, önkénteskedni Afrikában, megtanulni olaszul és még sok más izgalmas dolog. Mint sokan mások, én is táborozóként kezdtem a „termikes” pályafutásom. Ez az ötödik táborom lesz, és nagyon várom, hogy ismét kinn lehessünk a természetben, kívül a komfortzónánkból, távol a civilizált életkörülményektől. Remélem, Ti is!

Győrffy Rozi

Családfő, Segítő

Sziasztok! Rozi vagyok, a Göllner Mária Waldorf Iskolába járok, ahol idén kezdtem a 10. osztályt, előtte a Sashalmi Waldorf Iskolába jártam 8 évet. Nagyon szeretek beszélgetni, időt tölteni számomra kedves emberekkel, vagy megismerni újakat, ezért is várom nagyon az idei tábort :). 9 évesen voltam először TERMIK Táborban, és összesen ötben vettem eddig reszt, végig táborozóként, szóval most nagyon izgatott vagyok hogy családfő-segítőként lehetek ott. Találkozunk nyáron!

Habony Amaranta

Családfő, Segítő

Kiss Hanga

Szaki

Én kis törpe voltam, amikor elmentem az első TERMIK Táborba, aztán évről-évre egyre jobban vártam a nyarat, hogy mehessek újra és újra. Eddig voltam DSK-segítő, mami, idén pedig szakmai programot fogunk tartani Bertával. Egyébként 8 évig voltam waldorfos a gödöllői suliban, aztán a Premontrei Gimnáziumba keveredtem, és jelenleg a MOME-n vagyok elsőéves textiles. Szeretek falat mászni, kutyázni, utazni, a többit majd megbeszéljük élőben a néprajz programon. Gyertek velünk, kiránduljunk és játsszunk együtt nagyokat!

Kotormán Ábel

Családfő

Kotormán Áron

Szaki

Sziasztok! A nevem Kotormán Áron, én leszek a X. TERMIK Tábor dráma szakmai programjának vezetője. Szeretek túrázni és a szabadban tölteni napjaim nagy részét. Ezek mellet zenélek is, és komázom a dráma előadásokat :).

Kovács Dániel

Konyhás

Kovács Orsolya

TábVez/DSK

Orsi vagyok, 18 éves, Pestre járok a Regionális Waldorf Gimnáziumba. Nővérem a tábor egyik főszervezője, így elég hamar bekerültem a TERMIK-közösségbe. Eleinte csak tébláboltam piciként, majd többször voltam táborozó, később pedig segítő is, szóval ilyen vagy olyan formában az eddigi összes táborban megfordultam már. Csodálatos élményekkel és rengeteg tapasztalattal tértem haza eddig minden egyes alkalommal és imádom azt a családias közösséget, hangulatot, ami a nyár e 10 napján körülvesz a TERMIK univerzumban. Remélem, találkozunk a X. táborban, én már nagyon várom :).

Kovács Réka

Szaki

Gödöllői waldorfosként a Magonc Alapítvány és a TERMIK Tábor alapítói között voltam, a táborban eleinte délutáni játékos szakiként, később családfőként vállaltam szerepet, 2020-ban pedig a konyhás csapatot erősítem. Évek óta a civil szektorban dolgozom, leginkább kommunikációval, önkéntesekkel, közösségfejlesztéssel foglalkozom különböző társadami és környezetvédelmi projektekben, emellett az ELTE Közösségi és Civil Tanulmányok mesterszakára járok. A legutóbbi két TERMIK-et kihagytam, így annál nagyobb izgalommal várom a tábort az új szerepemben!

Kovács Sándor

Szaki

Kováts Máté

Szaki, Segítő

Laurán Anna

Családfő

Anna vagyok, és a Regionális Waldorf Gimnáziumba járok. Idén érettségizek, úgyhogy nagyon várom, hogy utána kicsit eltűnhessek a monotonitásból és bekerüljek a TERMIK varázslatos világába. Voltam többször táborozó, voltam már segítő, és most is nagyon várom hogy családfő lehessek! Szeretek a gyerekekkel foglalkozni, szeretek a természetben lenni és a kedvencem a tábortüzes éneklés.

Laurán Apolka

TábVez/DSK

Apolka vagyok, a 2020-as X. TERMIK Tábor egyik táborvezetője és a délutáni programok-szersátor-karbantartás csapat lelkes tagja. A 2008-as táborban még táborozóként vettem részt, de azóta a segítőségen keresztül a táborvezetőségig több szerepkörben is kipróbálhattam magam. Mindigis nagyon fontos szerepet játszott a Magonc Alapítvány az életemben, fiatal Gödöllői Waldorfosként a „Mayer Zsolt-féle” kéktúráktól, a falmászó- és a GreenPici szakkörön keresztül a TERMIK Táborig folyamatosan aktív tagja voltam a közösségnek. Most 25 éves vagyok, Münchenben élek, tavalyig a Budapesti Corvinus Egyetemen hallgatójaként tartottak számon. Várom már a tábort, szuper lesz Veletek 10 napot eltölteni a természetben.

Laurán Borbála

Szaki, Segítő

Laurán Bori vagyok a kispesti waldorfból, ez lesz a negyedik TERMIK Tábor, amiben valamilyen formában részt veszek. Eddig táborozó voltam, de most Farkas Bogi segitője leszek a geológia szakmai programban. Én már nagyon várom a tábort, remélem ott találkozunk.

Laurán István

Konyhás, Segítő

Laurán Márton

TábVez/DSK, Segítő

Ráckeresztúron lakom egy kertes házban, van három testvérem. Általánosba a Csillagösvény Waldorf Iskolába jártam, most a kispesti waldorf gimnáziumba járok. Már kicsi koromtól tudok úszni (csak nem úgy, ahogy kell), és már három éve vízilabdázok. Öt éve brácsázom, szeretek síelni, focizni, biciklizni. Már nagyon várom a TERMIK Tábort :)!

Lévai Márton

Családfő

Mayer Márton

TábVez/DSK

Amikor megkérdezik, milyen „jó dolgokat” csináltam életemben, mindig egyértelműen a TERMIK Táborok és az azt körülvevő közösség létrehozása ugrik be. Egykori Gödöllői Waldorfos diáktársaimmal hoztuk létre ezt a tábort 2008-ban, mely 12 év távlatából is meghatározó része életemnek. Közben lediplomáztam, világot láttam és habár az utóbbi években kiestem a szokásos tábori flow-ból, de 2020-ban nagy örömömre táborvezetőként térhetek vissza. Hiányzik az éneklés, a patakban fürdés, a kolompolás és a fenolftalein-háború! Remélem, sok régi és új arccal találkozhatok idén nyáron.

Megyeri Borbála

Szaki, Segítő

Szálkán születtem és nőttem fel. Ez egy kis falu Tolna megyében. Nyolcadikos koromig itt jártam waldorf iskolába, de mivel itt nem volt gimnázium, most Budapesre, a Pesthidegkúti Waldorf Iskola 9. osztályába járok. Szabadidőmet legszívesebben kint töltöm a természetben, bejárom lovammal az erdőket és kertészkedek. Sokat kézműveskedek és különösképp szeretek gyerekekkel lenni. Kétszer vettem eddig részt táborozóként a TERMIK Táborban. Mindkettő nagy benyomással volt rám, és sokat adott nekem. Örömömre idén is részt veszek, mint szaki-segítő.

Nonn Benedek

TábVez/DSK, Segítő

Orosz Dorka

TábVez/DSK

Póth Barnabás

Családfő

Sepsi Hajnalka

Családfő, Segítő

Székely Mátyás

TábVez/DSK

Ujváry Berta

Szaki

A Gödöllői Waldorfba jártam általános iskolába, ott kerültem be a TERMIK-es közösségbe. Kétszer voltam táborozóként, egyszer segítőként. Érettségi után a MOME felé vitt az utam, jelenleg ott vagyok végzős, textil szakon. Szabadidőmben sokat járok sziklát mászni, rengeteget alkotok, általában bármiből, ami a kezem ügyébe kerül. Remélem sok-sok jó élménnyel gazdagodok megint, és én is annyit adhatok nektek, amennyit én kaptam. Nyáron találkozunk!

Vajda Gergely

Családfő

Varga Bence

TábVez/DSK

19 éves vagyok, budapesti betondzsungel-harcos – de ez persze nem állít meg a természetjárásban, sőt, talán még motivál is, hogy Magyarország igazi „dzsungeleit”, erdeit is bejárjam. Táborozóként ugyan nem vettem részt a TERMIK-ben, de a 2016-os tábor óta minden nyáron segítői, szervezői feladatokat látok el a Magonc különböző táboraiban. Idén sem lesz ez másként, most a főszervezői csapat tagjaként szervezem a tábort. Voltam már Joker és családfő többször is, most a fotó-média vonalat vezetem, egyéb DSK-s teendőim mellett.

Varga Gergő

Konyhás, Segítő

Kiskorom óta érdekel a természet, ezért is keltette fel először az érdeklődésemet ez a tábor. Legutóbb még csak táborozóként, de most már konyhás szerepben vágok neki a X. TERMIK Tábornak. Budapesten születtem, de ennek ellenére mindig is szerettem kirándulni és állatokat megfigyelni. Most a Göllner Mária Regionális Waldorf Gimnázium 10. évfolyamába járok. Nagyon szeretem a tábor hangulatát és a tábori közösséget; már nagyon várom a tábort.

Ács Regina

Konyhás 2016

Regi vagyok, 1994-ben születtem és Gödöllőn élek. Jelenleg az ELTE tanítóképző karán tanulok, emellett már van egy pedagógiai és családsegítő asszisztens végzettségem is. Szeretek gyerekekkel foglalkozni, ez az oviban töltött gyakorlatom alatt csak erősödött bennem. Ezen kívül szívügyem a mozgás, mivel éveken át versenyszerűen atletizáltam, később a táncok csábítottak el, leginkább a zumbázás (így mondhatni, hogy a sportok végigkísérték eddigi életem.) Ez okból kifolyólag fontosnak tartom, hogy később tanító néniként a gyerekek szívébe költöztessem a mozgás szeretetét. Tavaly volt már szerencsém a „TERMIK konyhás” szerepet betölteni, és idén is úgy tervezem, hogy mindennap hazavárom majd a gyerkőcöket a finomabbnál-finomabb ételekkel a kirándulások után. Már nagyon várom :)!

Antal Barnabás

Konyhás 2016, Segítő 2016

Sziasztok! Antal Barnabás a becsületes nevem, a barátaim között csak Antinak szoktak szólítani, és ez lesz a 3. táborom konyhás segítőként. Idén kezdtem tanulmányaimat a Neumann János Számítástechnikai Szakközép iskolában. Általánosba a gödöllői Waldorf iskolába jártam. Nagyon szeretek főzni, és gitározni is. Az utóbbi táborokban én voltam a tűzmester. A táborban fantasztikusan nagyon jó közössége van, mindenkinek csak ajánlani tudom. Remélem a következő tábor is pontosan ugyan olyan jó lesz, mint az utóbbiak voltak :)!

Babos Panna Sára

Joker 2016, Segítő 2016

Sziasztok! Panna vagyok bár nekem kb. tök mindegy, hogy hívtok mivel elég sok becenevem van. Kerepesen lakom, van egy 3 éves kis húgom, és egy 16 éves nagy ló bátyám. Gödöllőre járok suliba, egyenlőre általánosba zene tagozatra. Idén írom a felvételit, és remélem sikerrel bejutok a Gödöllői Refibe. 6. osztályos koromig a Gödöllői Waldorfba jártam, és úgyszintén oviba is. Ez lesz a 4. TERMIK táborom immár segítőként. A Joker szerepet fogom alakítani. Már nagyon várom, hogy mindenkivel találkozzak, illetve az újakkal összebarátkozzak. Aki még nem volt az meg jöjjön minél hamarabb, mert nagy hiba kihagyni. Találkozunk a nyáron ;)!

Bilej Kornélia

Szaki 2016

Sziasztok! 2015-ben voltam először TERMIK táborban, mint túlélő szaki. Környezetvédő aktivista vagyok már 5 éve és a Greenpeace-nél dolgozom. Szabadidőmben szeretek minél több időt a természetben tölteni. Néha pedig amikor van rá lehetőségem különböző épületekről ereszkedem le, vagyis ipari alpinozok. Remélem, találkozunk a következő táborban és ígérem, hogy nem fogsz unatkozni :)!

Borgulya Gizella

Szaki 2016

Borgulya Gizella vagyok, 2016 -ban 5. éve veszek részt a táborban, ebben az évben szaki leszek a \"Természet éléskamrája\" programon. Gombász szakellenőrként, valamint gyógy-és fűszernővény termesztőként igyekszem átadni a tapasztalataimat, annak érdekében, hogy a táborlakók megtudják: az erdő-mező tisztelete és ismerete hogyan gazdagíthatja az otthoni fazekat, patikát és mitől óvakodjunk. Minden évben sokat nevetek és persze nagyon elfáradok tábor végére, remélem ez alkalommal sem lesz másként.

Boros Kamilla

Családfő 2016

Sziasztok, Kamilla vagyok, van 2 tesóm Kornél és Enikő. Tavaly családfő segítő voltam, és nagyon jól éreztem magam. Ez lesz a 4. táborom, idén Mami leszek, már nagyon várom! A Fóti Waldorf Gimibe járok, 12. osztályba. Szeretek lovagolni, futni a kutyámmal, Szamócával és sütögetni. Remélem, találkozunk a nyáron!

Boros Kornél

Családfő 2016, Segítő 2016

Boros Kornél vagyok, az újpesti Regionális Waldorfban 9.-es. Eddig háromszor voltam TERMIK Táborban táborozó és idén családfő segítő leszek. Sokat sportolok, jéghokizok és dobolok.

Bujtor Zsófia

TábVez/DSK 2016, Segítő 2016

Sziasztok! 14 éves vagyok, az idei TERMIK Táborban DSK-s segítő leszek. Szívesen vállalok közösségi munkát, többek között ezért is szerettem volna DSK-s lenni. Nagyon szeretek kint lenni a szabadban, kirándulni, állatokkal foglalkozni.

Chilton Sára

Családfő 2016

Az I. Géza Király Közgazdasági Szakközépiskolába járok. Ez előtt a Váci Waldorfba jártam 8 évig. 2010-2011-ben még résztvevőként vettem részt a táborban, tavaly segítőként tértem vissza, idén pedig családfő leszek. A zenélés fontos szerepet tölt be az életemben, a szüleim zenészek, így zene közt cseperedtem fel. Jelenleg fuvolán, szaxofonon és minimálisan gitáron játszom. Továbbá szeretek a természetben lenni, sétálni, futni, biciklizni és természetesen túrázni is. Szenvedélyeim közé sorolom még az utazást, ami szerintem a legjobb kikapcsolódás. Új kultúrákat, embereket, városokat felfedezni az egyik legjobb dolog az életben. Alapvetően szeretek új dolgokkal találkozni, új embereket megismerni, ezért is várom az idei tábort. A Termik Tábor minden évben tartogat meglepetéseket :)!

Dobos Balázs

Joker 2016

1991-ben születtem Budapesten, de néhány évig egy Tisza-menti kis faluban laktam. A természet iránti érdeklődésem ekkor kezdett kialakulni, és ezt számos szakköri foglalkozás, kirándulás, és persze táborozás tovább fokozta :). 13 évig jártam a Gödöllői Waldorf Iskolába, tanultam társadalomtudományokat az ELTE-n, jelenleg pedig a Greenpeace Közép- és Kelet-Európa regionális adományszervezési felelőse vagyok. 2007-2008-ban részt vettem a TERMIK Tábor alapításában, azóta minden évben hol családfőként, hol szakiként, hol pedig táborvezetőként vettem részt a táborban. 2015-ben egy teljesen új szerepkörben próbálom ki magam: az ezermester Joker-csapat munkáját fogom koordinálni.

Dr. Dobos István Péter

Beszerző 2016

Egy természetismereti-környezetvédelmi szakkör, a „GreenPici” létrehozásához köthető komolyabb környezeti-nevelői tevékenységem kezdete a gödöllői Waldorf iskolában, 2005-ben. Főállásban egyébként fogorvosként dolgozom, ma már 4 fiú apjaként. Közülük a legidősebb Balázs, akinek a növekedése, fejlődése kísérője- és segítőjeként részt vettem a Magonc Alapítvány megalapításában és a TERMIK Táborok szervezésében, lebonyolításában. Érdekes és örömteli számomra a gyerekeim mellett a Tábor fejlődési szakaszait is látni! De egyben megnyugtató is, hogy az első tábor multifunkciós feladatköréhez képest (amikor rám hárult a beszerző, családfő, fotós, s az akkor még nem létező táborvezető funkció is), mára olajozottan, szervezetten zajlik minden, már egy újabb generáció vezetésével! Így a sok éves „szakizás” után 2016-ban visszatérhetek a beszerzőséghez, ami persze nem jelenti azt, hogy ne vennék részt szívesen bármiben, amiben szükség van rám.

Farkas Patrik

TábVez/DSK 2016, Segítő 2016

Farkas Patrik vagyok, 17 éves, a debreceni Ady Endre Gimnáziumba járok nyelvi előkészítő szakra. Tavaly voltam először beszerző segítő, és fotóztam, ami nagyon sok jó élménnyel gazdagított. Ezért döntöttem úgy hogy az idén is részt veszek a Tábor életében, mint Tábori Fotós. Ez a hobbim, amit nagyon szeretek csinálni. Úgyhogy vigyázzatok! Minden pillanatban ott lehetek akárhol, akármikor és elkaphatom a számomra legjobb pillanatokat, ami nem biztos, hogy nektek is az ;). Találkozunk a Táborban :)!

Fehér Ajándok

Családfő 2016

A nevem Fehér Ajándok, 18 éves vagyok, debreceni gimnazista nagy életkedvvel és széles érdeklődési területtel. Szeretem "kipróbálni magam", legyen szó a sportokról, zenélésről, színészetről. Szeretek új dolgokat tanulni érdekes emberektől és egy kicsit elszakadni a városi élet zajától, és ha mindezt jó emberekkel együtt tehetem akkor...ez a TERMIK Tábor! 🙂 Találkozzunk nyáron a Táborban ;).

Fehér Lantos Sebestyén

Szaki 2016, Segítő 2016

Sziasztok! Lantos vagyok és 14 éves. A Debreceni Waldorf iskolába járok. Szeretek sportolni és a természetben túrázni. Szeretek jó társaságban mozogni és általában jól meg is vagyok mindenkivel. A 8-os évesmunkám a Greenpeace-ről szól, az ehhez való lelkesedést is a TERMIK táborban szereztem. Nekem a TERMIK tábor minden évben a \"menetrendem\" része. Szerencsére most se lesz ez másként.

Gődény Kornél

Családfő 2016, Segítő 2016

Sziasztok, én Kornél vagyok 15 múltam. A Regionális Waldorf Gimnáziumba járok, Újpestre. Szeretek edzeni, sportolni, kirándulni, a barátaimmal hülyéskedni (ezt nagyon). Nagy életkedvvel élő gyermek vagyok. Ez a 6. TERMIK-em lesz, melyben családfő segítői szerepet fogok betölteni. Amennyiben szeretsz nevetni, kirándulni, jól érezni magad találkozunk a helyszínen ;).

Gődény Márta

Szaki 2016

Márta vagyok, 17 éves. A szervezőcsapat sok más tagjához hasonlóan, nyolc évig én is a gödöllői Waldorf iskola tanulója voltam. Most egy gödöllői gimnáziumba járok, kedvenc tantárgyaim a matek, kémia és a nyelvek. Szabadidőmben rengeteget olvasok, szeretek kreatívkodni, és természetesen gyakran megyünk kirándulni. Az idei már a hetedik TERMIK Táborom lesz. 2010 óta minden nyáron először ezt véssük be a naptárba, és csak azután kezdjük el kitalálni a többi programot. Háromszor voltam táborozó, majd szintén háromszor szaki segítő. Idén pedig már szakiként fogok részt venni a táborban. Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz, és máris alig várom a tábort!

Kada Adrienn

Konyhás 2016, Segítő 2016

Kada Adrienn vagyok 16 éves. A Pesti Regionális Waldorf Gimnáziumba járok előtte pedig a Gödöllői Waldorf Általános Iskolába. Gödöllőn élek anyukámmal és két nővéremmel. Szabadidőmben szeretek sportolni, főzni, kézműveskedni. 🙂 Először 2014-ben voltam TERMIK táborban osztálytársaim biztatására jelentkeztem. Akkor, mint táborozó nagyon élveztem a programokat és a tábor egész menetét. Már akkor elképzeltem, hogy milyen jó is lenne segítőnek lenni, ebben a fantasztikus táborban, bár akkor még féltem hogy nem állok készen. Tavaly DSK-s voltam idén pedig konyhás segítő leszek. 🙂 Nagy lelkesedéssel és izgalommal várom a 2016-os tábort, ugyanúgy ahogy az előző kettőt! Bízom benne, sőt tudom, hogy ugyan olyan szuperül fognak eltelni a tábor napjai mit az előző években!!!

Kiss Márton Gellért

TábVez/DSK 2016, Segítő 2016

Kiss Márton Gellértnek hívnak, és Újpestre, a Göllner Mária Waldorf Gimnáziumba járok. Kilencedikes vagyok, és szeretek focizni meg futni. Eddig háromszor voltam a TERMIK Táborban, kétszer táborozóként, egyszer pedig DSK-s segítőként. Szeretek a természetben futni, úszni, biciklizni egyaránt, egyszóval szeretem a természetet.

Kiss Máté

Családfő 2016

Sziasztok, Máté vagyok, de engem TERMIKes körökben már csak Máteuszként ismernek. 🙂 A 2016-os táborra már hetedik éve lesz zsinórban, hogy a TERMIK a nyaram része. Az elmúlt évek alatt voltam már táborozó, segítő és szervező is. Mint az elmúlt két évben, jövőre is családfő leszek, amit már nagy izgalommal várok :P.

Königsberger Richárd

Szaki 2016

Sziasztok! Königsberger Richárd vagyok, 18 éves, gimnazista. Az idei táborban a Túlélés a természetben programnak leszek szakija. Remélem sok vidám és tanulságos túránk lesz együtt. Nagyon várom már a túrákat veletek!

Kotormán Ábel

Szaki 2016

Sziasztok! Kotormán Ábel vagyok, 19 éves, a táborban a dráma szakmai program koordinátora leszek. Debrecenben születtem ott éltem 18 éves koromig, általános iskolát a debreceni Napraforgó Waldorfban, gimnáziumi éveimet a debreceni Ady Endre Gimnáziumban végeztem. Jelenleg a Színház és Filmművészeti egyetemen vagyok első eves. A korábbi táborokban voltam már táborozó (2008-2009, 2011), segítő (2010, 2012), táborvezető (2013,2014), és tavaly drámaszaki lettem. Programomban fontos hangsúlyt kapnak a közös bizalmi játékok, a színpadi blikkfangok megtanulása és a nevetés. Remélem, találkozunk a táborban!

Kotormán Áron

Szaki 2016, Segítő 2016

Sziasztok! Áronnak hívnak és 14 éves vagyok. Szeretem a természetet és az állatokat. Vannak hobbijaim: biciklizés és sportolás. Sok időt töltök a családommal. Nagyon szeretek együtt lenni a TERMIKes barátaimmal, szeretném, ha te is az lennél!

Kovács Borbála

TábVez/DSK 2016

21 éves vagyok, harmadik éve tanulok a Budapesti Corvinus Egyetem Közgazdaságtudományi karán. Két éve járok a TERMIKbe, tavaly és tavalyelőtt is családfő voltam. Nagyon élveztem a mamiskodást, de ebben az évben úgy döntöttem, hogy kell a kihívás, ezért jelentkeztem táborvezetőnek. Szeretek kirándulni és sátrazni, és több mint tíz éve zenélek. Nagyon várom már, hogy ezen a nyáron is együtt táborozzunk :)!

Kovács Dániel

Konyhás 2016

Halló! Dani vagyok, eddigi iskolás éveim jelentősebb részét a gödöllői Waldorf iskolában töltöttem. 2014-ben érettségiztem és az NKE közigazgatási karán kezdtem el tanulmányaimat a csodás magyar felsőoktatásban. Waldorfos koromban ismertem meg a TERMIK tábort. Az elsőn táborozó voltam, majd egy kivételével a többin is részt vettem legtöbbször segítőként, az utolsó alkalommal pedig szervezőként. Az utóbbi táborokban a konyhán segédkeztem, de korábban egyéb posztokon is kipróbáltam magam, aztán valahogy mindig visszakerültem a főzőcskézéshez. Így lesz ez az idén is.

Kovács Orsolya

Családfő 2016, Segítő 2016

Sziasztok! Orsi vagyok, a gödöllői Waldorf iskolában 8. osztályos. A 2016-os lesz a kilencedik TERMIK táborom, de most először fogom csak kipróbálni magam a segítői szerepkörben, amit már izgatottan várok 🙂 Szeretek a természetben lenni és új embereket megismerni (ezért is imádom a TERMIKET, mert itt ezt a két dolgot egyszerre csinálhatom :D). Szabadidőmben sokat táncolok, futok, olvasok, és rengeteg zenét hallgatok. Nagyon várom már a tábort, és biztos vagyok abban, hogy most is beváltja a hozzá fűzött reményeimet, és legalább olyan király lesz, mint az előző években :).

Kozma Eszter

Beszerző 2016, Segítő 2016

Kozma Eszter vagyok, 2001. május 21-én születtem. A 2016-os TERMIKre 15 éves leszek:) A TERMIK táborral egy éve találkoztam először. Ez több, mint egy tábor. Ez egy nagyon összetartó és egymást segítő közösség. Eddig egyszer voltam táborozó, idén pedig beszerző segítő leszek. Én fogok segíteni az alapanyagok és a szükséges kellékek beszerzésében. Imádok sportolni, szívemhez legközelebb a kosárlabda, tájékozódási futás és a síelés áll. Szeretek kirándulni, akadályfutó versenyezni, énekelni, gitározni, motiválni és csapatot építeni. Ha időm engedi, festek, rajzolok. Waldorf óvodába jártam 4 évet, most fejezem be a Waldorf általános iskolát :).

Laurán Anna

Családfő 2016, Segítő 2016

Sziasztok! Anna vagyok és Gödöllőn élek, de Pestre járok a Regionális Waldorf Gimnáziumba. 15 éves vagyok, több mint 8 éve zenélek. Nekem ez lesz a harmadik TERMIK táborom, és most leszek először segítő (családfő segítő). Már nagyon várom :)!

Laurán Apolka

TábVez/DSK 2016

Laurán Apolka vagyok, 21 éves, a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója. Az első táborban még táborozó voltam, de idén, már harmadszorra, táborvezető leszek. Remélem a 2016-os TERMIK Tábor is legalább annyira jó lesz, mint az eddigiek, és mindenki kozmikusan fogja magát érezni! 🙂 Ott találkozunk!

Leidinger Árpád

Szaki 2016

Sziaszok! Leidinger Árpádnak hívnak. Gyerekkorom óta a sport és a természetjárás határozta/határozza meg az életem. Jelenleg egy öko-faluban lakom, és fő célom, hogy ne csak a házam legyen ott, hanem életvitel szerűen minél több időt tudjak ott tölteni, önfenntartó (vagy ahhoz közeli) módon, és hogy még több időt tölthessek természetközelben. A TERMIK táborral egy ismerős révén ismerkedtem meg 2012-ben. Két alkalommal voltam családfő és egyszer szaki (cselekvő környezet). Idén azt az izgalmas felkérést kaptam, hogy a túlélés programot vezessem. Hát meglátjuk, hogy sikerül túlélni… 🙂

Lévai Márton

TábVez/DSK 2016, Segítő 2016

Sziasztok én Lévai Marci vagyok, azaz Lömi 🙂 Az idei táborban DSK-s leszek, amit természetesen nagyon várok! A Regionális Waldorf iskolába járok, 9. osztályba. Nagyon szeretek zenélni, főként zongorázni. Remélem az idei táborban is rengeteg élményt fogok/fogunk megélni. 🙂 Én már nagyon várom a tábort!

Lipka Borbála

Szaki 2016

Bori vagyok, jelenleg a Szent István Egyetemen tanulok természetvédelmi mérnöknek, korábban pedig Szegeden tanultam biológiát, ebből talán látszik, hogy mennyire érdekel a természet, és ezzel együtt a környezettudatos életmód is. 16 éves korom óta önkénteskedem különböző helyeken és területeken, a későbbiekben pedig elsősorban környezeti neveléssel és a környezettudatos szemléletmód terjesztésével szeretnék foglalkozni. Szabadidőmben szeretek olvasni, sütni-főzni, fotózni, kirándulni, kézműveskedni, utazni, új dolgokat kipróbálni.

Megyeri Eszter

Családfő 2016

Sziasztok! Megyeri Eszter vagyok, 19 éves, Pécsen gimnazista. Ebben az évben fogok végezni, és Budapestre tervezek menni az ELTE-re hindu, vagy tibeti szakra. Szálkán lakom, egy kicsi faluban Tolna megyében. Többször voltam már a TERMIK-ben, kétszer, mint táborozó, és 3szor, mint konyhás néni. Idén viszont már családfőként láthattok újra :).

Méhes Hanga

Orvos 2016, Segítő 2016

Méhes Hanga vagyok, a táborra már 16 éves. A Göllner Mária Regionális Waldorf Gimnáziumba járok, és Szentendre mellett egy faluban, Pilisszentlászlón lakom. Nagyon szeretek rajzolni, festeni, kreatívkodni. Fuvolázom és énekelek. Kirándulni is nagyon szeretek a TERMIK-nek köszönhetően. Imádom az erdőt, az állatokat. Tavaly voltam először a táborban, és ez a 10 nap a természetben nagyon megváltoztatott :).

Molnár Krisztina

Családfő 2016

Sziasztok! Molnár Kriszta vagyok, a személyes tábortörténelmem alatt Mami. Imádom a hideg kakaót és a hóbogyót! 🙂 Két dolog foglalkoztat nagyon, a gyerekek és a természet. Ahol ez a két dolog találkozik, ott érzem igazán jól magam. Munkám során elsősorban óvodásokkal vagyok körülvéve, nagyon jó látni az érettebb, idősebb gyerekek nyitottságát a természetvédelem iránt. Több évnyi állatmenhelyi önkénteskedés után nagy vágyam egy állatvédelmi tábor. 🙂

Orosz Dorka

Családfő 2016, Segítő 2016

Orosz Dorka vagyok, 15 éves és a debreceni Napraforgó Waldorf Iskolában végeztem. Szabadidőmben szívesen túrázok, vagy sétálok egyet az erdőben. Imádom az állatokat, van is két kutyánk és hat macskánk. Három éve szteppelek. Idén leszek elsőnek segítő a TERMIK Táborban, eddig táborozó voltam, amit nagyon is élveztem, mivel a TERMIK fantasztikus :)!

Póth Zsombor

Joker 2016, Segítő 2016

15 éves vagyok és a tábor idejére 16 leszek. Első TERMIK táborom a 2011-es volt és az ezután következő táborban is részt vettem, mint kisgyerek. A 8. táborban megint jelen lehettem, de ekkor már, mint családfő segítő. Az idei táborban más szerepben próbálom ki magam, a Joker csapat erősítésében fogok részt venni. Nem véletlenül vetődtem a táborba, már kicsiként is az erdőt jártam szabadidőm minden percében.

Szabó Adrienn

Családfő 2016, Segítő 2016

Sziasztok! Ez lesz az ötödik TERMIK Táborom, és első alkalommal leszek segítő. A tábor előtt leszek 15 éves, és a Gödöllői Waldorf Iskolába járok. Szeretek olvasni, rajzolni, gitározni. Az utóbbi időben újrahasznosítható anyagokból készítek használati tárgyakat. Emellett nagyon szeretek varrni. Mivel családfő segítő leszek, így remélem sok jó dolgot fogunk együtt csinálni :).

Székely Mátyás

Joker 2016, Segítő 2016

Ötödik évem lesz az idei tábor és második segítőként. Nagyon szeretek falat mászni és igazából a legtöbb sportot szeretem. Jártam a fóti Waldorfba is, de most az AKG-be járok. Szeretek a friss levegőn lenni. Imádok zenét hallgatni, aludni és társalogni. Már nagyon várom a tábort :)!

Szentesi Zsombor

Szaki 2016, Segítő 2016

Helló! Szentesi Zsombor Kristóf vagyok, de mindenki csak Szentesinek hív. A Regionális Waldorf Gimibe járok, 9. osztályba. Kosarazok, bringázok, néha még futok is, de túrázni is nagyon szeretek, ha éppen nem holt fáradt vagyok. Rengeteg mindent csinálok: zenélek, sportolok, szervezek, amit tudok, utazok lehetőségem szerint. Én az élőhely szaki segítője leszek, tengerbiológus szeretnék lenni, úgyhogy a biosz meg a kémia nagyon közel áll hozzám. Ez lesz az ötödik TERMIKem, és másodszorra leszek segítő.

Tarczali Szabolcs

Családfő 2016, Segítő 2016

Tarczali Szabolcs vagyok, 16 éves, a mostani TERMIK lesz nekem a hatodik, ebből most vagyok másodszorra (családfő)segítő. A Pesthidegkúti-Waldorf iskolába járok, szám szerint 10. osztályba. Szeretek kosárlabdázni, tollasozni meg úgy általában sportolni. Imádok zenét hallgatni, kirándulni (a kettő együtt a legjobb). Ezeket a táborban mind meg lehet valósítani (a kosárlabdát kivéve), ezért is várom már a következő TERMIK-et!

Varga Gyöngyvér

Szaki 2016

Varga Gyöngyvér vagyok, néprajzos alapokkal rendelkező óvónőjelölt. Budapesten tanulok, időm nagy részét itt töltöm főleg gyerekekkel, olvasással és játékkal. A Mátra és a Bükk között lakom nagyobbacska családommal. Édesapám népművészet-szerelme öröklődött, szakmáját, a fazekasságot, rövid időn belül szeretném én is elsajátítani. Hagyománytiszteletem és szeretetem is neki köszönhető. Néptáncolok, kézműveskedem, sokat olvasok a régi szokásokról, gyermekjátékokról. Emellett önkénteskedem, főleg gyermekek között, és szívügyemnek tartom a környezetvédelmet.

Varga Soma

TábVez/DSK 2016, Segítő 2016

A Sashalmi Waldorf Iskola 8. osztályába járok. Az éves munkám a régi Pannónia motorokról szól; épp most újítok fel egyet. Négy éve mászom falat, amúgy nagyon szeretek síelni és snowboardozni, vitorlázni, slackline-ozni, biciklizni, tollasozni, ping-pongozni, kirándulni... szóval nem nagyon szeretek a fenekemen ülni. Szeretek zenélni is, főként dobolni. A táborban DSK / Táborvezető segítő leszek.

Zaharieva Szimona

Családfő 2016

Sziasztok! A tavalyi volt az első TERMIK táborom, ahol fantasztikusan éreztem magam. Kicsi korom óta szeretek minél több időt a természetben tölteni, messze a nagyvárosok zajától és rohanásától. Emellett fontos szerepet játszik az életemben a sport, 7 éve párbajtőrözöm és 3 éve edzőként is részt veszek az egyesület feladataiban. Az idei táborban (tavalyihoz hasonlóan) családfő leszek :).

Alapító atyák és anyák:

daportre

Diószegi András

dbportre

Dobos Balázs

fbbortre2

Farkas Boglárka

kdportre

Kis Dodó

krportre2

Kovács Réka

mmportre

Mayer Márton

Kapcsolat

Központi telefon:
+36 20 469 0512
Postacím:
1063 Budapest, Szinyei Merse u. 12. I/13.