Szervezők és segítők

Ezen az oldalon a 2016-os tábor szervezőinek, segítőinek bemutatkozását és portréit láthatod. A korábbi évek szervezőinek és segítőinek névsora a Résztvevők menüpontban található. A piros gombokra kattintva tudod szűkíteni a kört, ha pl. csak a családfői vagy éppen a konyhás csapat tagjaira lennél kíváncsi.

Ács Regina

Konyhás

Regi vagyok, 1994-ben születtem és Gödöllőn élek. Jelenleg az ELTE tanítóképző karán tanulok, emellett már van egy pedagógiai és családsegítő asszisztens végzettségem is. Szeretek gyerekekkel foglalkozni, ez az oviban töltött gyakorlatom alatt csak erősödött bennem. Ezen kívül szívügyem a mozgás, mivel éveken át versenyszerűen atletizáltam, később a táncok csábítottak el, leginkább a zumbázás (így mondhatni, hogy a sportok végigkísérték eddigi életem.) Ez okból kifolyólag fontosnak tartom, hogy később tanító néniként a gyerekek szívébe költöztessem a mozgás szeretetét. Tavaly volt már szerencsém a „TERMIK konyhás” szerepet betölteni, és idén is úgy tervezem, hogy mindennap hazavárom majd a gyerkőcöket a finomabbnál-finomabb ételekkel a kirándulások után. Már nagyon várom :)!

Antal Barnabás

Konyhás, Segítő

Sziasztok! Antal Barnabás a becsületes nevem, a barátaim között csak Antinak szoktak szólítani, és ez lesz a 3. táborom konyhás segítőként. Idén kezdtem tanulmányaimat a Neumann János Számítástechnikai Szakközép iskolában. Általánosba a gödöllői Waldorf iskolába jártam. Nagyon szeretek főzni, és gitározni is. Az utóbbi táborokban én voltam a tűzmester. A táborban fantasztikusan nagyon jó közössége van, mindenkinek csak ajánlani tudom. Remélem a következő tábor is pontosan ugyan olyan jó lesz, mint az utóbbiak voltak :)!

Babos Panna Sára

Joker, Segítő

Sziasztok! Panna vagyok bár nekem kb. tök mindegy, hogy hívtok mivel elég sok becenevem van. Kerepesen lakom, van egy 3 éves kis húgom, és egy 16 éves nagy ló bátyám. Gödöllőre járok suliba, egyenlőre általánosba zene tagozatra. Idén írom a felvételit, és remélem sikerrel bejutok a Gödöllői Refibe. 6. osztályos koromig a Gödöllői Waldorfba jártam, és úgyszintén oviba is. Ez lesz a 4. TERMIK táborom immár segítőként. A Joker szerepet fogom alakítani. Már nagyon várom, hogy mindenkivel találkozzak, illetve az újakkal összebarátkozzak. Aki még nem volt az meg jöjjön minél hamarabb, mert nagy hiba kihagyni. Találkozunk a nyáron ;)!

Bilej Kornélia

Szaki

Sziasztok! 2015-ben voltam először TERMIK táborban, mint túlélő szaki. Környezetvédő aktivista vagyok már 5 éve és a Greenpeace-nél dolgozom. Szabadidőmben szeretek minél több időt a természetben tölteni. Néha pedig amikor van rá lehetőségem különböző épületekről ereszkedem le, vagyis ipari alpinozok. Remélem, találkozunk a következő táborban és ígérem, hogy nem fogsz unatkozni :)!

Borgulya Gizella

Szaki

Borgulya Gizella vagyok, 2016 -ban 5. éve veszek részt a táborban, ebben az évben szaki leszek a \"Természet éléskamrája\" programon. Gombász szakellenőrként, valamint gyógy-és fűszernővény termesztőként igyekszem átadni a tapasztalataimat, annak érdekében, hogy a táborlakók megtudják: az erdő-mező tisztelete és ismerete hogyan gazdagíthatja az otthoni fazekat, patikát és mitől óvakodjunk. Minden évben sokat nevetek és persze nagyon elfáradok tábor végére, remélem ez alkalommal sem lesz másként.

Boros Kamilla

Családfő

Sziasztok, Kamilla vagyok, van 2 tesóm Kornél és Enikő. Tavaly családfő segítő voltam, és nagyon jól éreztem magam. Ez lesz a 4. táborom, idén Mami leszek, már nagyon várom! A Fóti Waldorf Gimibe járok, 12. osztályba. Szeretek lovagolni, futni a kutyámmal, Szamócával és sütögetni. Remélem, találkozunk a nyáron!

Boros Kornél

Családfő, Segítő

Boros Kornél vagyok, az újpesti Regionális Waldorfban 9.-es. Eddig háromszor voltam TERMIK Táborban táborozó és idén családfő segítő leszek. Sokat sportolok, jéghokizok és dobolok.

Bujtor Zsófia

TábVez/DSK, Segítő

Sziasztok! 14 éves vagyok, az idei TERMIK Táborban DSK-s segítő leszek. Szívesen vállalok közösségi munkát, többek között ezért is szerettem volna DSK-s lenni. Nagyon szeretek kint lenni a szabadban, kirándulni, állatokkal foglalkozni.

Chilton Sára

Családfő

Az I. Géza Király Közgazdasági Szakközépiskolába járok. Ez előtt a Váci Waldorfba jártam 8 évig. 2010-2011-ben még résztvevőként vettem részt a táborban, tavaly segítőként tértem vissza, idén pedig családfő leszek. A zenélés fontos szerepet tölt be az életemben, a szüleim zenészek, így zene közt cseperedtem fel. Jelenleg fuvolán, szaxofonon és minimálisan gitáron játszom. Továbbá szeretek a természetben lenni, sétálni, futni, biciklizni és természetesen túrázni is. Szenvedélyeim közé sorolom még az utazást, ami szerintem a legjobb kikapcsolódás. Új kultúrákat, embereket, városokat felfedezni az egyik legjobb dolog az életben. Alapvetően szeretek új dolgokkal találkozni, új embereket megismerni, ezért is várom az idei tábort. A Termik Tábor minden évben tartogat meglepetéseket :)!

Dobos Balázs

Joker

1991-ben születtem Budapesten, de néhány évig egy Tisza-menti kis faluban laktam. A természet iránti érdeklődésem ekkor kezdett kialakulni, és ezt számos szakköri foglalkozás, kirándulás, és persze táborozás tovább fokozta :). 13 évig jártam a Gödöllői Waldorf Iskolába, tanultam társadalomtudományokat az ELTE-n, jelenleg pedig a Greenpeace Közép- és Kelet-Európa regionális adományszervezési felelőse vagyok. 2007-2008-ban részt vettem a TERMIK Tábor alapításában, azóta minden évben hol családfőként, hol szakiként, hol pedig táborvezetőként vettem részt a táborban. 2015-ben egy teljesen új szerepkörben próbálom ki magam: az ezermester Joker-csapat munkáját fogom koordinálni.

Dr. Dobos István Péter

Beszerző

Egy természetismereti-környezetvédelmi szakkör, a „GreenPici” létrehozásához köthető komolyabb környezeti-nevelői tevékenységem kezdete a gödöllői Waldorf iskolában, 2005-ben. Főállásban egyébként fogorvosként dolgozom, ma már 4 fiú apjaként. Közülük a legidősebb Balázs, akinek a növekedése, fejlődése kísérője- és segítőjeként részt vettem a Magonc Alapítvány megalapításában és a TERMIK Táborok szervezésében, lebonyolításában. Érdekes és örömteli számomra a gyerekeim mellett a Tábor fejlődési szakaszait is látni! De egyben megnyugtató is, hogy az első tábor multifunkciós feladatköréhez képest (amikor rám hárult a beszerző, családfő, fotós, s az akkor még nem létező táborvezető funkció is), mára olajozottan, szervezetten zajlik minden, már egy újabb generáció vezetésével! Így a sok éves „szakizás” után 2016-ban visszatérhetek a beszerzőséghez, ami persze nem jelenti azt, hogy ne vennék részt szívesen bármiben, amiben szükség van rám.

Farkas Patrik

TábVez/DSK, Segítő

Farkas Patrik vagyok, 17 éves, a debreceni Ady Endre Gimnáziumba járok nyelvi előkészítő szakra. Tavaly voltam először beszerző segítő, és fotóztam, ami nagyon sok jó élménnyel gazdagított. Ezért döntöttem úgy hogy az idén is részt veszek a Tábor életében, mint Tábori Fotós. Ez a hobbim, amit nagyon szeretek csinálni. Úgyhogy vigyázzatok! Minden pillanatban ott lehetek akárhol, akármikor és elkaphatom a számomra legjobb pillanatokat, ami nem biztos, hogy nektek is az ;). Találkozunk a Táborban :)!

Fehér Ajándok

Családfő

A nevem Fehér Ajándok, 18 éves vagyok, debreceni gimnazista nagy életkedvvel és széles érdeklődési területtel. Szeretem "kipróbálni magam", legyen szó a sportokról, zenélésről, színészetről. Szeretek új dolgokat tanulni érdekes emberektől és egy kicsit elszakadni a városi élet zajától, és ha mindezt jó emberekkel együtt tehetem akkor...ez a TERMIK Tábor! 🙂 Találkozzunk nyáron a Táborban ;).

Fehér Lantos Sebestyén

Szaki, Segítő

Sziasztok! Lantos vagyok és 14 éves. A Debreceni Waldorf iskolába járok. Szeretek sportolni és a természetben túrázni. Szeretek jó társaságban mozogni és általában jól meg is vagyok mindenkivel. A 8-os évesmunkám a Greenpeace-ről szól, az ehhez való lelkesedést is a TERMIK táborban szereztem. Nekem a TERMIK tábor minden évben a \"menetrendem\" része. Szerencsére most se lesz ez másként.

Gődény Kornél

Családfő, Segítő

Sziasztok, én Kornél vagyok 15 múltam. A Regionális Waldorf Gimnáziumba járok, Újpestre. Szeretek edzeni, sportolni, kirándulni, a barátaimmal hülyéskedni (ezt nagyon). Nagy életkedvvel élő gyermek vagyok. Ez a 6. TERMIK-em lesz, melyben családfő segítői szerepet fogok betölteni. Amennyiben szeretsz nevetni, kirándulni, jól érezni magad találkozunk a helyszínen ;).

Gődény Márta

Szaki

Márta vagyok, 17 éves. A szervezőcsapat sok más tagjához hasonlóan, nyolc évig én is a gödöllői Waldorf iskola tanulója voltam. Most egy gödöllői gimnáziumba járok, kedvenc tantárgyaim a matek, kémia és a nyelvek. Szabadidőmben rengeteget olvasok, szeretek kreatívkodni, és természetesen gyakran megyünk kirándulni. Az idei már a hetedik TERMIK Táborom lesz. 2010 óta minden nyáron először ezt véssük be a naptárba, és csak azután kezdjük el kitalálni a többi programot. Háromszor voltam táborozó, majd szintén háromszor szaki segítő. Idén pedig már szakiként fogok részt venni a táborban. Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz, és máris alig várom a tábort!

Kada Adrienn

Konyhás, Segítő

Kada Adrienn vagyok 16 éves. A Pesti Regionális Waldorf Gimnáziumba járok előtte pedig a Gödöllői Waldorf Általános Iskolába. Gödöllőn élek anyukámmal és két nővéremmel. Szabadidőmben szeretek sportolni, főzni, kézműveskedni. 🙂 Először 2014-ben voltam TERMIK táborban osztálytársaim biztatására jelentkeztem. Akkor, mint táborozó nagyon élveztem a programokat és a tábor egész menetét. Már akkor elképzeltem, hogy milyen jó is lenne segítőnek lenni, ebben a fantasztikus táborban, bár akkor még féltem hogy nem állok készen. Tavaly DSK-s voltam idén pedig konyhás segítő leszek. 🙂 Nagy lelkesedéssel és izgalommal várom a 2016-os tábort, ugyanúgy ahogy az előző kettőt! Bízom benne, sőt tudom, hogy ugyan olyan szuperül fognak eltelni a tábor napjai mit az előző években!!!

Kiss Márton Gellért

TábVez/DSK, Segítő

Kiss Márton Gellértnek hívnak, és Újpestre, a Göllner Mária Waldorf Gimnáziumba járok. Kilencedikes vagyok, és szeretek focizni meg futni. Eddig háromszor voltam a TERMIK Táborban, kétszer táborozóként, egyszer pedig DSK-s segítőként. Szeretek a természetben futni, úszni, biciklizni egyaránt, egyszóval szeretem a természetet.

Kiss Máté

Családfő

Sziasztok, Máté vagyok, de engem TERMIKes körökben már csak Máteuszként ismernek. 🙂 A 2016-os táborra már hetedik éve lesz zsinórban, hogy a TERMIK a nyaram része. Az elmúlt évek alatt voltam már táborozó, segítő és szervező is. Mint az elmúlt két évben, jövőre is családfő leszek, amit már nagy izgalommal várok :P.

Königsberger Richárd

Szaki

Sziasztok! Königsberger Richárd vagyok, 18 éves, gimnazista. Az idei táborban a Túlélés a természetben programnak leszek szakija. Remélem sok vidám és tanulságos túránk lesz együtt. Nagyon várom már a túrákat veletek!

Kotormán Ábel

Szaki

Sziasztok! Kotormán Ábel vagyok, 19 éves, a táborban a dráma szakmai program koordinátora leszek. Debrecenben születtem ott éltem 18 éves koromig, általános iskolát a debreceni Napraforgó Waldorfban, gimnáziumi éveimet a debreceni Ady Endre Gimnáziumban végeztem. Jelenleg a Színház és Filmművészeti egyetemen vagyok első eves. A korábbi táborokban voltam már táborozó (2008-2009, 2011), segítő (2010, 2012), táborvezető (2013,2014), és tavaly drámaszaki lettem. Programomban fontos hangsúlyt kapnak a közös bizalmi játékok, a színpadi blikkfangok megtanulása és a nevetés. Remélem, találkozunk a táborban!

Kotormán Áron

Szaki, Segítő

Sziasztok! Áronnak hívnak és 14 éves vagyok. Szeretem a természetet és az állatokat. Vannak hobbijaim: biciklizés és sportolás. Sok időt töltök a családommal. Nagyon szeretek együtt lenni a TERMIKes barátaimmal, szeretném, ha te is az lennél!

Kovács Borbála

TábVez/DSK

21 éves vagyok, harmadik éve tanulok a Budapesti Corvinus Egyetem Közgazdaságtudományi karán. Két éve járok a TERMIKbe, tavaly és tavalyelőtt is családfő voltam. Nagyon élveztem a mamiskodást, de ebben az évben úgy döntöttem, hogy kell a kihívás, ezért jelentkeztem táborvezetőnek. Szeretek kirándulni és sátrazni, és több mint tíz éve zenélek. Nagyon várom már, hogy ezen a nyáron is együtt táborozzunk :)!

Kovács Dániel

Konyhás

Halló! Dani vagyok, eddigi iskolás éveim jelentősebb részét a gödöllői Waldorf iskolában töltöttem. 2014-ben érettségiztem és az NKE közigazgatási karán kezdtem el tanulmányaimat a csodás magyar felsőoktatásban. Waldorfos koromban ismertem meg a TERMIK tábort. Az elsőn táborozó voltam, majd egy kivételével a többin is részt vettem legtöbbször segítőként, az utolsó alkalommal pedig szervezőként. Az utóbbi táborokban a konyhán segédkeztem, de korábban egyéb posztokon is kipróbáltam magam, aztán valahogy mindig visszakerültem a főzőcskézéshez. Így lesz ez az idén is.

Kovács Orsolya

Családfő, Segítő

Sziasztok! Orsi vagyok, a gödöllői Waldorf iskolában 8. osztályos. A 2016-os lesz a kilencedik TERMIK táborom, de most először fogom csak kipróbálni magam a segítői szerepkörben, amit már izgatottan várok 🙂 Szeretek a természetben lenni és új embereket megismerni (ezért is imádom a TERMIKET, mert itt ezt a két dolgot egyszerre csinálhatom :D). Szabadidőmben sokat táncolok, futok, olvasok, és rengeteg zenét hallgatok. Nagyon várom már a tábort, és biztos vagyok abban, hogy most is beváltja a hozzá fűzött reményeimet, és legalább olyan király lesz, mint az előző években :).

Kozma Eszter

Beszerző, Segítő

Kozma Eszter vagyok, 2001. május 21-én születtem. A 2016-os TERMIKre 15 éves leszek:) A TERMIK táborral egy éve találkoztam először. Ez több, mint egy tábor. Ez egy nagyon összetartó és egymást segítő közösség. Eddig egyszer voltam táborozó, idén pedig beszerző segítő leszek. Én fogok segíteni az alapanyagok és a szükséges kellékek beszerzésében. Imádok sportolni, szívemhez legközelebb a kosárlabda, tájékozódási futás és a síelés áll. Szeretek kirándulni, akadályfutó versenyezni, énekelni, gitározni, motiválni és csapatot építeni. Ha időm engedi, festek, rajzolok. Waldorf óvodába jártam 4 évet, most fejezem be a Waldorf általános iskolát :).

Laurán Anna

Családfő, Segítő

Sziasztok! Anna vagyok és Gödöllőn élek, de Pestre járok a Regionális Waldorf Gimnáziumba. 15 éves vagyok, több mint 8 éve zenélek. Nekem ez lesz a harmadik TERMIK táborom, és most leszek először segítő (családfő segítő). Már nagyon várom :)!

Laurán Apolka

TábVez/DSK

Laurán Apolka vagyok, 21 éves, a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója. Az első táborban még táborozó voltam, de idén, már harmadszorra, táborvezető leszek. Remélem a 2016-os TERMIK Tábor is legalább annyira jó lesz, mint az eddigiek, és mindenki kozmikusan fogja magát érezni! 🙂 Ott találkozunk!

Leidinger Árpád

Szaki

Sziaszok! Leidinger Árpádnak hívnak. Gyerekkorom óta a sport és a természetjárás határozta/határozza meg az életem. Jelenleg egy öko-faluban lakom, és fő célom, hogy ne csak a házam legyen ott, hanem életvitel szerűen minél több időt tudjak ott tölteni, önfenntartó (vagy ahhoz közeli) módon, és hogy még több időt tölthessek természetközelben. A TERMIK táborral egy ismerős révén ismerkedtem meg 2012-ben. Két alkalommal voltam családfő és egyszer szaki (cselekvő környezet). Idén azt az izgalmas felkérést kaptam, hogy a túlélés programot vezessem. Hát meglátjuk, hogy sikerül túlélni… 🙂

Lévai Márton

TábVez/DSK, Segítő

Sziasztok én Lévai Marci vagyok, azaz Lömi 🙂 Az idei táborban DSK-s leszek, amit természetesen nagyon várok! A Regionális Waldorf iskolába járok, 9. osztályba. Nagyon szeretek zenélni, főként zongorázni. Remélem az idei táborban is rengeteg élményt fogok/fogunk megélni. 🙂 Én már nagyon várom a tábort!

Lipka Borbála

Szaki

Bori vagyok, jelenleg a Szent István Egyetemen tanulok természetvédelmi mérnöknek, korábban pedig Szegeden tanultam biológiát, ebből talán látszik, hogy mennyire érdekel a természet, és ezzel együtt a környezettudatos életmód is. 16 éves korom óta önkénteskedem különböző helyeken és területeken, a későbbiekben pedig elsősorban környezeti neveléssel és a környezettudatos szemléletmód terjesztésével szeretnék foglalkozni. Szabadidőmben szeretek olvasni, sütni-főzni, fotózni, kirándulni, kézműveskedni, utazni, új dolgokat kipróbálni.

Megyeri Eszter

Családfő

Sziasztok! Megyeri Eszter vagyok, 19 éves, Pécsen gimnazista. Ebben az évben fogok végezni, és Budapestre tervezek menni az ELTE-re hindu, vagy tibeti szakra. Szálkán lakom, egy kicsi faluban Tolna megyében. Többször voltam már a TERMIK-ben, kétszer, mint táborozó, és 3szor, mint konyhás néni. Idén viszont már családfőként láthattok újra :).

Méhes Hanga

Orvos, Segítő

Méhes Hanga vagyok, a táborra már 16 éves. A Göllner Mária Regionális Waldorf Gimnáziumba járok, és Szentendre mellett egy faluban, Pilisszentlászlón lakom. Nagyon szeretek rajzolni, festeni, kreatívkodni. Fuvolázom és énekelek. Kirándulni is nagyon szeretek a TERMIK-nek köszönhetően. Imádom az erdőt, az állatokat. Tavaly voltam először a táborban, és ez a 10 nap a természetben nagyon megváltoztatott :).

Molnár Krisztina

Családfő

Sziasztok! Molnár Kriszta vagyok, a személyes tábortörténelmem alatt Mami. Imádom a hideg kakaót és a hóbogyót! 🙂 Két dolog foglalkoztat nagyon, a gyerekek és a természet. Ahol ez a két dolog találkozik, ott érzem igazán jól magam. Munkám során elsősorban óvodásokkal vagyok körülvéve, nagyon jó látni az érettebb, idősebb gyerekek nyitottságát a természetvédelem iránt. Több évnyi állatmenhelyi önkénteskedés után nagy vágyam egy állatvédelmi tábor. 🙂

Orosz Dorka

Családfő, Segítő

Orosz Dorka vagyok, 15 éves és a debreceni Napraforgó Waldorf Iskolában végeztem. Szabadidőmben szívesen túrázok, vagy sétálok egyet az erdőben. Imádom az állatokat, van is két kutyánk és hat macskánk. Három éve szteppelek. Idén leszek elsőnek segítő a TERMIK Táborban, eddig táborozó voltam, amit nagyon is élveztem, mivel a TERMIK fantasztikus :)!

Póth Zsombor

Joker, Segítő

15 éves vagyok és a tábor idejére 16 leszek. Első TERMIK táborom a 2011-es volt és az ezután következő táborban is részt vettem, mint kisgyerek. A 8. táborban megint jelen lehettem, de ekkor már, mint családfő segítő. Az idei táborban más szerepben próbálom ki magam, a Joker csapat erősítésében fogok részt venni. Nem véletlenül vetődtem a táborba, már kicsiként is az erdőt jártam szabadidőm minden percében.

Szabó Adrienn

Családfő, Segítő

Sziasztok! Ez lesz az ötödik TERMIK Táborom, és első alkalommal leszek segítő. A tábor előtt leszek 15 éves, és a Gödöllői Waldorf Iskolába járok. Szeretek olvasni, rajzolni, gitározni. Az utóbbi időben újrahasznosítható anyagokból készítek használati tárgyakat. Emellett nagyon szeretek varrni. Mivel családfő segítő leszek, így remélem sok jó dolgot fogunk együtt csinálni :).

Székely Mátyás

Joker, Segítő

Ötödik évem lesz az idei tábor és második segítőként. Nagyon szeretek falat mászni és igazából a legtöbb sportot szeretem. Jártam a fóti Waldorfba is, de most az AKG-be járok. Szeretek a friss levegőn lenni. Imádok zenét hallgatni, aludni és társalogni. Már nagyon várom a tábort :)!

Szentesi Zsombor

Szaki, Segítő

Helló! Szentesi Zsombor Kristóf vagyok, de mindenki csak Szentesinek hív. A Regionális Waldorf Gimibe járok, 9. osztályba. Kosarazok, bringázok, néha még futok is, de túrázni is nagyon szeretek, ha éppen nem holt fáradt vagyok. Rengeteg mindent csinálok: zenélek, sportolok, szervezek, amit tudok, utazok lehetőségem szerint. Én az élőhely szaki segítője leszek, tengerbiológus szeretnék lenni, úgyhogy a biosz meg a kémia nagyon közel áll hozzám. Ez lesz az ötödik TERMIKem, és másodszorra leszek segítő.

Tarczali Szabolcs

Családfő, Segítő

Tarczali Szabolcs vagyok, 16 éves, a mostani TERMIK lesz nekem a hatodik, ebből most vagyok másodszorra (családfő)segítő. A Pesthidegkúti-Waldorf iskolába járok, szám szerint 10. osztályba. Szeretek kosárlabdázni, tollasozni meg úgy általában sportolni. Imádok zenét hallgatni, kirándulni (a kettő együtt a legjobb). Ezeket a táborban mind meg lehet valósítani (a kosárlabdát kivéve), ezért is várom már a következő TERMIK-et!

Varga Gyöngyvér

Szaki

Varga Gyöngyvér vagyok, néprajzos alapokkal rendelkező óvónőjelölt. Budapesten tanulok, időm nagy részét itt töltöm főleg gyerekekkel, olvasással és játékkal. A Mátra és a Bükk között lakom nagyobbacska családommal. Édesapám népművészet-szerelme öröklődött, szakmáját, a fazekasságot, rövid időn belül szeretném én is elsajátítani. Hagyománytiszteletem és szeretetem is neki köszönhető. Néptáncolok, kézműveskedem, sokat olvasok a régi szokásokról, gyermekjátékokról. Emellett önkénteskedem, főleg gyermekek között, és szívügyemnek tartom a környezetvédelmet.

Varga Soma

TábVez/DSK, Segítő

A Sashalmi Waldorf Iskola 8. osztályába járok. Az éves munkám a régi Pannónia motorokról szól; épp most újítok fel egyet. Négy éve mászom falat, amúgy nagyon szeretek síelni és snowboardozni, vitorlázni, slackline-ozni, biciklizni, tollasozni, ping-pongozni, kirándulni... szóval nem nagyon szeretek a fenekemen ülni. Szeretek zenélni is, főként dobolni. A táborban DSK / Táborvezető segítő leszek.

Zaharieva Szimona

Családfő

Sziasztok! A tavalyi volt az első TERMIK táborom, ahol fantasztikusan éreztem magam. Kicsi korom óta szeretek minél több időt a természetben tölteni, messze a nagyvárosok zajától és rohanásától. Emellett fontos szerepet játszik az életemben a sport, 7 éve párbajtőrözöm és 3 éve edzőként is részt veszek az egyesület feladataiban. Az idei táborban (tavalyihoz hasonlóan) családfő leszek :).

Alapító atyák és anyák:

daportre

Diószegi András

dbportre

Dobos Balázs

fbbortre2

Farkas Boglárka

kdportre

Kis Dodó

krportre2

Kovács Réka

mmportre

Mayer Márton

Kapcsolat

Központi telefon:
+36 20 469 0512
Postacím:
2111 Szada, Árpád u. 30.