Vásárlási feltételek

A honlap üzemeltetője

  • Név: Magonc Alapítvány
  • Székhely: 2111 Szada, Árpád u. 30.
  • Nyilvántartási szám: 13-01-0003065
  • Techikai segítségnyújtás: [email protected].

Vásárlás

A honlapon közhasznú szervezetünk támogatására, valamint egyes programjaink regisztrációs díjának, részvételi hozzájárulásának befizetésére van lehetőség. Programainkra való jelentkezés esetén jelen szabályzat csak az adott program saját szabályzatával, házirendjével együttesen értelmezhető.

Jelen honlapon webáruház-szerű vásárlásra, termékek megrendelésére nincs lehetőség.

Árak

A feltüntetett összegek a rendelés időpontjában érvényes bruttó árak. Alapítványunk alanyi adómentes, ÁFÁ-t az összegek nem tartalmaznak.  Az árak feltüntetésekor az alapítvány a tőle elvárható legnagyobb gondossággal jár el, azonban esetleges technikai, adatrögzítési hibák előfordulhatnak. Az esetleges technikai, adatrögzítési hibák esetén az alapítvány ajánlati kötöttsége nem áll fenn, az ilyen hibákért felelősséget nem vállal.

Adatbeviteli hibák, adatmódosítás

Kérjük, a befizetések véglegesítése előtt minden esetben győződjön meg arról, hogy a folyamat során megadott adatok helyesek. Helytelenül megadott adatokból eredő károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk. A vásárlók tudomásul veszik, hogy helytelenül megadott email cím esetén nem tudunk kapcsolatba lépni velük.

Tévesen, hibásan megadott, vagy megváltozott adatok módosítására az [email protected] címre küldött emailben van lehetőség.

Visszaigazolás

Minden regisztrációról és/vagy befizetésről e-mailben visszaigazolást küldünk a megadott kapcsolattartó címre. Amennyiben olyan programunkra regisztrált, ahol a részvétel előzetes elbíráláshoz/jóváhagyáshoz kötött, a jelentkezés állapotának változásáról szintén a megadott email címre küldünk értesítést. Az előzetes elbáráláshoz/jóváhagyáshoz kötött programok regisztrációs díjának/részvételi hozzájárulásának befizetése természetesen csak a jelentkezés elfogadását követően esedékes.

Fizetési feltételek

Alapítványunk támogatására és egyéb befizetésére elsősorban banki átutaláson keresztül, vagy online bankkártyás fizetéssel van lehetőség. Amennyiben ezek egyike sem megoldható, kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot az [email protected] címen, hogy egyeztetni tudjunk valamilyen egyéni megoldást.

Bankszámla-adataink:

  • Számlaszám: 16200216-17059398-00000000
  • IBAN: HU71 1620 0216 1705 9398 0000 0000
  • SWIFT BIC: HBWEHUHB
  • Számlavezető pénzintézet: MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt.

Online fizetési szolgáltatónk:

  • Barion Payment Zrt.
  • MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.

Számlázás

Amennyiben egy összeget nem támogatásként juttatnak el alapítványunk részére, a vásárláshoz tartozó számlát néhány napon belül kiállítjuk, és e-mailben vagy postán eljuttatjuk a vásárló részére. Támogatásokról számla nem, csak igazolás állítható ki. Amennyiben szeretne hivatalos igazolást kapni a támogatásról, kérjük, jelezze ezt az igény az [email protected] címen.

Elállás

Amennyiben akár technikai, akár egyéb okokból szeretne egy korábbi támogatástól vagy egyéb vásárlástól elállni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az [email protected] címen. Az elállási szándékot mindig egyedileg, a körülményekre tekintettel bíráljuk el és egyeztetünk a megoldási lehetőségekről. Az elállási jogról részletesen a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelezései érvényesek. Olyan termék értékesítése esetében, amely a vásárló személyéhez kötött, illetve amelyet a vásárló utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza, a vásárló nem gyakorolhatja elállási jogát.

Szállítás

Alapítványunk kiszállítási tevékenységet nem végez, ilyen szolgáltatást nem nyújt.

Partnerek, támogatók