Csatlakozz hozzánk!

[su_icon_panel background=”#a9d8cf” border=”1px solid #323232″ radius=”4″]Érdeklődőként:[/su_icon_panel] Csatlakozz most Facebook-oldalunkhoz vagy iratkozz fel hírlevelünkre, így garantáltan időben értesülsz minden magoncos eseményről, akcióról, infóról.

[su_icon_panel background=”#a9c5d8″ border=”1px solid #323232″ shadow=”0px 1px 2px #eeeeee” radius=”4″ icon=”icon: group”]Önkéntesként:[/su_icon_panel] Mint minden közhasznú szervezetnek, nekünk is mindig szükségünk van önkéntes segítőkre. Legyen az egy nomád tábor felépítése, madárgyűrűzés, kiselőadás megtartása, vagy bármilyen adminisztrációs, kommunikációs munka, nálunk biztos megtalálod azt a feladatot, amit nem csak hasznosan, hanem szívesen is végeznél :). Önkéntesek jelentkezését, érdeklődését az [email protected] és a [email protected] címeken várjuk!

[su_icon_panel background=”#a9b2d8″ border=”1px solid #323232″ shadow=”0px 1px 2px #eeeeee” radius=”4″ icon=”icon: user”]Projektgazdaként:[/su_icon_panel] Van egy szuper ötleted és úgy érzed, hogy ennek megvalósítása a Magonc Alapítványon keresztül lenne a legjobb? Szerveztünk égisze alatt szeretnél az alapítvány profiljába illeszkedő programokat rendezni? NE habozz! Lépj velünk kapcsolatba bátran, kuratóriumi titkárunkon – Dobos Balázson – keresztül a [email protected] címen!

Partnerek, támogatók