Örömmel jelentjük, hogy az őszi gödöllői esemény után január 28-29.-én Somoskőre látogatunk el egy fergeteges TERMIK évközi találkozó (azaz TÉT) keretében. Szuper túraútvonal, nagyszerű programok, remek társaság – gyere Te is!

Fontos és pontos részletek

Találkozó: 2023. január 28. 08:30, Budapest-Keleti pályaudvar (gödöllői csatlakozásról infók emailben).
Igen, igen, tudjuk, hogy ez elég korán van, de el kell indulnunk, hogy még a sötét éj leszállta előtt megérkezzünk szálláshelyünkre, ami nem más lesz, mint a Somoskői vár tövében található, hangulatos kirándulóközpont :). Messzebbről érkezőknek esetleg tudunk segíteni pénteki budapesti szállással. Ha igénylitek ezt, jelezzetek az [email protected] címen vagy Messengeren.

Visszaérkezés: 2023. január 29. 18:30 Gödöllő vasútállomás vagy 19:00, Budapest-Keleti pályaudvar.

Program:
A részletes terveket ezúttal sem szeretnénk előre lelőni, de annyit elárulhatunk, hogy izgalmas túraútvonallal, a Karancs-Medves legszebb tájainak felfedezésével, fantasztikus kilátással, külön a programra készült TERMIK-es kvízzel és activityvel, valamint persze egyéb közösségi programokkal mindenképp készülünk. Útba ejtjük a karancsi kilátót (725m) és a hires “Boszorkánykő”-sziklát, szállásunk pedig a gyönyörűen felújitott, panorámás Somoskői Kirándulóközpontban lesz.

Ki jöhet?
A korábbi TERMIK Táborba jelentkezett táborozók, szervezők és segítők, valamint általuk meghívott ismerősök/barátok. Ha “külsőst” szeretnél hívni, kérjük, előzetesen (!) vedd fel a kapcsolatot velünk az [email protected] címen vagy Messengeren. A részvételt elsősorban 11-12 éven felülieknek javasoljuk. Természetesen ahogy a táborban, úgy ezen a rendezvényen is tapasztalt – felnőtt – szervezőink biztosítják a táborozók felügyeletét, jól-létét.

Költségek:
Utazás, szállás, kaja, programok, mindösszesen 11 000 Ft (kényelmes ágyneműt és törölközőket bitosítanak a szálláshelyen); szervezőknek 6 000 Ft. Ha csak anyagi okok miatt nem tudnál eljönni, írj nekünk az [email protected] címre egy rövid indoklást és szociális alapon korlátozott mértékben tudunk további kedvezményt adni.

Jelentkezés:
A lehető leghamarabb, de legkésőbb január 10-ig. Figyelem! A jelentkezések számának függvényében fenntartjuk a jogot arra, hogy a jelentkezést hamarabb lezárjuk.

Hozz:

  • Étel-ital szombat napközbenre (első közös étkezés: szombat vacsora), min. 1 liter víz/tea
  • Kényelmes, meleg, vízálló, kipróbált túrabakancs
  • Időjárásnak megfelelő, túrázós öltözék
  • Alvós ruha/pizsama, papucs
  • Igény szerint zuhanycucc ( tusfürdő, fogkefe, fogkrém, stb)
  • Fej- vagy zseblámpa
  • Diákigazolvány, TAJ kártya
  • Ha van:kamásli,túrabot
  • Úgy pakolj, hogy tudd a túrán önállóan hordozni a táskád (semmit nem viszünk kocsival)

Reméljük, jó sokan eljöttök, hogy ezúttal is remek napokat tölthessünk együtt és persze közben készüljünk a 2023-as, TERMIK Táborra ;)!

Ha bármi fontos kimaradt volna, esetleg kérdésetek, kételyetek, ötletetek lenne a találkozóval kapcsolatban, forduljatok hozzánk bizalommal:

Jelentkezés
A jelentkezés lezárult.