A tél már megérkezett, talán már nálatok is lehullott az első hó, lassan itt az ideje, hogy tartsunk egy korábban hagyományosnak számító, de legutóbb pontosan 5 éve megrendezett TERMIK Téli Túrát is :). Örömmel jelentjük, hogy az őszi gödöllői esemény után január 29-30-án a Börzsöny tetejére látogatunk el egy fergeteges TERMIK évközi találkozó (azaz TÉT) keretében. Szuper túraútvonal, nagyszerű programok, remek társaság – gyere Te is!

Fontos és pontos részletek

Találkozó: 2022. január 29. 08:30, Budapest-Nyugati pályaudvar.
Igen, igen, tudjuk, hogy ez elég korán van, de el kell indulnunk, hogy még a sötét éj leszállta előtt megérkezzünk szálláshelyünkre, ami nem más lesz, mint a Nagy-Hideg-hegy Turistaház :). Messzebbről érkezőknek esetleg tudunk segíteni pénteki budapesti szállással. Ha igénylitek ezt, jelezzetek az [email protected] címen vagy Messengeren.

Visszaérkezés: 2022. január 30. 15:54, Budapest-Nyugati pályaudvar.

Program:
A részletes terveket ezúttal sem szeretnénk előre lelőni, de annyit elárulhatunk, hogy izgalmas túraútvonallal, a Börzsöny legszebb tájainak felfedezésével, fantasztikus kilátással (szállásunk a Nagy-Hideg-hegy csúcsán lesz), külön a programra készült TERMIK-es kvízzel és activityvel, valamint persze egyéb közösségi programokkal mindenképp készülünk.

Ki jöhet?
A korábbi és a 2022-es TERMIK Táborba jelentkezett táborozók, szervezők és segítők, valamint általuk meghívott ismerősök/barátok. Ha “külsőst” szeretnél hívni, kérjük, előzetesen (!) vedd fel a kapcsolatot velünk az [email protected] címen vagy Messengeren. A részvételt elsősorban 12 éven felülieknek javasoljuk. Természetesen ahogy a táborban, úgy ezen a rendezvényen is tapasztalt – felnőtt – szervezőink biztosítják a táborozók felügyeletét, jól-létét. 18 éven felüliek csak védettségi igazolvány birtokában vehetnek részt a programon.

Költségek:
Utazás, szállás, kaja, programok, mindösszesen 6 000 Ft; szervezőknek 3 000 Ft. Ha nem tudsz/nem szeretnél hálózsákot hozni, az ágynemű plusz 1 000 Ft. Ha csak anyagi okok miatt nem tudnál eljönni, írj nekünk az [email protected] címre egy rövid indoklást és szociális alapon korlátozott mértékben tudunk további kedvezményt adni.

Jelentkezés:
A lehető leghamarabb, de legkésőbb január 10-ig. Figyelem! A jelentkezések számának függvényében fenntartjuk a jogot arra, hogy a jelentkezést hamarabb lezárjuk.

Hozz:

 • Étel-ital szombat napközbenre (első közös étkezés: szombat vacsora), minimum 1 liter víz/tea.
 • Kényelmes, meleg, vízálló, kipróbált túrabakancs
 • Időjárásnak megfelelő, túrázós öltözék
 • Alvós ruha/pizsama, papucs
 • Igény szerint zuhanycucc (törölköző, tusfürdő, fogkefe, fogkrém, stb)
 • Fej- vagy zseblámpa
 • Hálózsák
 • Diákigazolvány, TAJ kártya
 • Maszk, lehetőleg FFP2
 • Kamásni
 • Ha van: túrabot
 • Úgy pakolj, hogy tudd a túrán önállóan hordozni a táskád (a hálózsákot visszük szervezői autóval, de a többi cuccod neked kell felcipelni a nagy és hideg hegyre :)).

Reméljük, jó sokan eljöttök, hogy ezúttal is remek napokat tölthessünk együtt és persze közben készüljünk a 2022-es, mecseki TERMIK Táborra ;)!

Ha bármi fontos kimaradt volna, esetleg kérdésetek, kételyetek, ötletetek lenne a találkozóval kapcsolatban, forduljatok hozzánk bizalommal:

Jelentkezés
A jelentkezés lezárult.