A 2011-es TTT-n...Kedves korábbi Táborlakók, Szülők! Reméljük, mindenkinek nagyon jól telt a karácsonyi szünet, de mielőtt elfelejtenétek milyen is a „TERMIK életérzés”, egy jó hírünk van számotokra: az előző évekhez hasonlóan idén is megrendezzük a méltán híres TERMIK Téli Túrát (TTT-t)!

A túra során ismét találkozhattok rég nem látott tábortársaitokkal, felidézhetitek a nyár legjobb pillanatait, illetve lélekben rákészülhettek az idei, ötödik (!) TERMIK Táborra…

 

 A tavalyihoz képest a táv idén valamivel rövidebb lesz, az élmény azonban ugyanaz. A túrát Mayer Zsolt, a 2011-es tábor „túlélés a természetben” szakija vezeti.

A TTT-re természetesen idén is nagy szerettel várjuk a családotokat, barátaitokat, kutyátokat is :)! Azt viszont ezúttal is kérjük, hogy mindenképp jelezzetek vissza legkésőbb január 15-ig, hogy számíthatunk-e rátok a túrán. Azt is írjátok meg, hogy hányan vennétek részt a programon és akkor is jelezzetek, ha nem jöttök.

Nézzük, hogy is fog a túra kinézni:

Időpont: 2012. január 29, vasárnap

Helyszín: Gödöllő, Gödöllői-Dombság

Találkozó: 09:00 Gödöllő, Erzsébet Park (HÉV megálló). Külön kérésre Budapest, Örs vezér terétől el tudjuk a gyerekeket kísérni.

FONTOS! Ezúttal is lesz lehetőség az előző éjszakát Gödöllőn tölteni (létszám függvényében családoknál, vagy egy iskolaépületben), ha így egyszerűbb megoldani az utazást. Ilyen igényeteket kérjük, mindenképp jelezzétek előre a jelentkezési (!) elérhetőségeinken!

Kirándulni fogunk, ennek megfelelően meleg és vízálló öltözéket, szendvicseket és meleg teát hozzatok! A programnak külön költsége nincs, úgyhogy csak az utazásra (Gödöllőig) érdemes pénzt hozni.

Táv: 10-15 km

Visszaérkezés: 15:00 Gödöllő, Erzsébet Park (HÉV megálló)

Jelentkezés: [email protected], +36-20-469-0512 (alapítványi telefon)

Kérdéseitekkel forduljatok bátran kapcsolattartónkhoz:
Farkas Boglárka
+36-20-504-5608
[email protected]

Találkozzunk januárban a TTT-n, addig is jó Telet, Tanulást ééés a hamarosan érkező e-mailünk után TERMIK-jelentkezést kívánunk mindenkinek :)!

Üdv, a TERMIK Tábor 2012 Szervezőcsapatának nevében: Farkas Boglárka