Örömmel tájékoztatunk Benneteket, hogy idén ismét megrendezésre kerül, immár kilencedik alkalommal a nagysikerű TERMIK Tábor! Az elmúlt években a tábor iránti érdeklődés folyamatosan nőtt, ami egyrészt nagyon jól eső, pozitív visszajelzés, másrészt viszont egyre nagyobb emiatt a túljelentkezés. Sajnos ezúttal is „csak” 84 szerencsés gyereket fogunk tudni levinni, így érdemes ezt az irományt jó alaposan áttanulmányozni. Nehogy lemaradj!

Az elmúlt 3 évben is alkalmazott jelentkezési rendszerünk bevált, csak néhány apróságon módosítottunk. Reméljük, hogy az alábbi összefoglaló átolvasása után mindenki a lehető legnagyobb eséllyel tud majd jelentkezni 2016-os TERMIK Táborba.

1. Az előjelentkezés: 2016. január 4-én 16:00-kor indul. Idei újítás, hogy az előjelentkezés 48 órán keresztül lesz elérhető, és nem csak korábbi táborozóink, hanem az általuk választott egy ismerősük is egyszerűsített elbírálással kerülhet be a táborba.

Az egyszerűsített elbírálás azt jelenti, hogy

  • nem kell motivációs levelet mellékelni a jelentkezéshez, valamint
  • csak akkor nem kerül be automatikusan a táborozó, ha idősebb/fiatalabb a tábor célkorosztályánál és/vagy korábban valamilyen különös probléma merült fel vele kapcsolatban a tábor során, vagy
  • jelentkesi lapja olyan speciális igényt/új információt tartalmaz, amit nem tudunk teljesíteni/kezeni a táborban (pl. különleges diéta, stb).

Az előjelentkezés január 6-án 16 óráig lesz elérhető.

2. Az általános jelentkezési időszak: január 7-én indul, ekkor már a korábbi táborozónk egy része az előjelentkezés alkalmával elfogadásra kerül. Az általános jelentkezési időszak jelentkezési felületének megnyitásáról a Facebook oldalunkon értesítünk Titeket – érdemes figyelni az idővonalat :). Fontos, hogy az általános jelentkezési időszakban a jelentkezési űrlap tartalmaz egy kiemelt mezőt: ide a táborozók tollából vagy billentyűzetéből származó pár soros motivációs leveleket várjuk arról, hogy miért szeretnének jönni a TERMIK Táborba. Idén az általános jelentkezési időszakban az előjelentkezetteken felül fennmaradó létszám 25-25%-a február és március elején kerül be, április elején pedig a fennmaradó helyekre kerülnek a táborozók kiválasztásra. Fontos! Az általános jelentkezési időszak március 31-én zárul. Az általános jelentkezési időszak során a jelentkezések elbírálása kizárólag a jelentkezési űrlapon szereplő kérdésekre adott szülői válaszok, valamint a táborozó által írt motivációs levél tartalma alapján történik, a tapasztalt szervezőkből álló Jelentkezési Csapat pontozása alapján. A tartalmi elbírálási szempontokat a lap alján letölthető dokumentumban találod.

A pótjelentkezés: során még a késve jelentkezők, vagy a korábban be nem kerültek is kapnak egy esélyt, itt még a fentmaradó helyekre lehet bekerülni. Bár ez egy remek lehetőségnek tűnik a soron kívüli bekerülésre, de mivel lehetséges, hogy addigra nem lesz üres hely, inkább arra biztatnák Benneteket, hogy minél előbb jelentkezzetek :)! A pótjelentkezés végső határideje május 1.

Az online jelentkezési űrlap mindhárom esetben a http://termiktabor.hu/jelentkezes címen érhető el, nyomtatható jelentkezési lapot szintén onnan tudtok letölteni.

Mint már a tavalyi évben, úgy a 2016-ban elfogadott jelentkezőink is közvetlenül honlapunkon keresztül, bankkártyával is be tudják fizetni a tábori hozzájárulás összegét.

Összefoglalva:

  • Január 4. 16:00 – január 6. 16:00-ig előjelentkezés régi táborozóinknak és az általuk választott plusz 1 főnek
  • Január 7. Facebook-oldal figyelése, általános jelentkezés motivációs levéllel március 31.-ig
  • Pótjelentkezés legvégső határideje: május 1.

Ha bármi kérdésetek adódik, keressetek minket bátran, nehogy lemaradjatok :)!

Annak érdekében, hogy valóban a lehető legnagyobb esélyetek legyen a bekerülésre, ajánljuk figyelmetekbe a jelentkezés elbírálásának folyamatát és a döntési szempontokat részletező alábbi dokumentumot: