Örömmel tájékoztatunk Benneteket, hogy idén ismét megrendezésre kerül, immár nyolcadik alkalommal a nagysikerű TERMIK Tábor! Az elmúlt években a tábor iránti érdeklődés folyamatosan nőtt, ami egyrészt nagyon jól eső, pozitív visszajelzés, másrészt viszont egyre nagyobb emiatt a túljelentkezés. Sajnos ezúttal is „csak” 84 szerencsés gyereket fogunk tudni levinni, így érdemes ezt az irományt jó alaposan áttanulmányozni. Nehogy lemaradj!

Az elmúlt 2 évben is alkalmazott jelentkezési rendszerünk bevált, csak néhány apróságon módosítottunk. Reméljük, hogy az alábbi összefoglaló átolvasása után mindenki a lehető legnagyobb eséllyel tud majd jelentkezni 2015-ös TERMIK Táborba.

1. Az előjelentkezés 2015. január 5.-én 16:00-kor indul. Az előjelentkezés során csak azok jelentkezhetnek, akik egy korábbi évben már voltak TERMIK Táborban. Ebben a körben időrendben az első 30 jelentkező kerül be. Felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy tavaly 2 óra alatt megtelt az összes hely!

2. Az általános jelentkezési időszak az előjelentkezés lezárása után 24 órával indul. Ez nincs konkrét időponthoz kötve: amint beteltek az előjelentkezés férőhelyei, a Facebook oldalunkon értesítünk Titeket – érdemes figyelni az idővonalat :). Fontos, hogy az általános jelentkezési időszakban a jelentkezési űrlap kiegészül egy mezővel: ide a táborozók tollából vagy billentyűzetéből származó pár soros motivációs leveleket várjuk arról, hogy miért szeretnének jönni a TERMIK Táborba. Újdonság, hogy az általános jelentkezési időszakban az előjelentkezetteken felül február és március elején (max.) 10-10, április elején pedig további 20 táborozó kerül kiválasztásra. Fontos! Az általános jelentkezési időszak március 31-én zárul.

Az általános jelentkezési időszak során a jelentkezések elbírálása kizárólag a jelentkezési űrlapon szereplő kérdésekre adott szülői válaszok, valamint a táborozó által írt motivációs levél tartalma alapján történik. A pontos tartalmi elbírálási szempontokat a lap alján letölthető dokumentumban találod.

3. A pótjelentkezés során még a késve jelentkezők, vagy a korábban be nem kerültek is kapnak egy esélyt, itt még 14 embernek biztosítunk helyet. Bár ez egy remek lehetőségnek tűnik a soron kívüli bekerülésre, inkább arra biztatnák Benneteket, hogy minél előbb jelentkezzetek :)! A pótjelentkezés végső határideje május 1.

Az online jelentkezési űrlap mindhárom esetben a http://termiktabor.hu/jelentkezes címen érhető el, nyomtatható jelentkezési lapot szintén onnan tudtok letölteni.

A 2015-ös év további újítása, hogy elfogadott jelentkezőink immár közvetlenül honlapunkon keresztül, bankkártyával is be tudják fizetni a tábori hozzájárulás összegét.

Összefoglalva:

  • Január 5. 16:00-tól előjelentkezés régi táborozóknak (30 fő)
  • Facebook-oldal figyelése, általános jelentkezés motivációs levéllel március 31.-ig (40 fő)
  • Pótjelentkezés legvégső határideje: május 1. (14 fő)

Ha bármi kérdésetek adódik, keressetek minket bátran, nehogy lemaradjatok :)!

Annak érdekében, hogy valóban a lehető legnagyobb esélyetek legyen a bekerülésre, ajánljuk figyelmetekbe a jelentkezés elbírálásának folyamatát és a döntési szempontokat részletező alábbi dokumentumot:

 

Jelentkezési rendszer hivatalos leírása, döntési szempontok 2015