Örömmel tájékoztatunk Benneteket, hogy idén ismét megrendezésre kerül, immár hetedik alkalommal a nagysikerű TERMIK Tábor! Az elmúlt években a tábor iránti érdeklődés folyamatosan nőtt, ami egyrészt nagyon jól eső, pozitív visszajelzés, másrészt viszont egyre nagyobb emiatt a túljelentkezés. Sajnos a hetedik TERMIK-ben is „csak” 84 szerencsés gyereket fogunk tudni levinni, így érdemes ezt az irományt jó alaposan áttanulmányozni. Nehogy lemaradj!

A tavalyi évben átalakított jelentkezési rendszerünk bevált, csak néhány apróságon módosítottunk. Reméljük, hogy az alábbi összefoglaló átolvasása után mindenki a lehető legnagyobb eséllyel tud majd jelentkezni a hetedik, 2014-es TERMIK Táborba.

1. Az előjelentkezés 2014. január 5.-én 18:00-kor indul. Felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy ez a tavalyihoz képest 2 (!) órával korábban van (tavaly 2 óra alatt megtelt az összes hely). Az előjelentkezés azoknak szól, akik már a korábbi években voltak TERMIK Táborban, közülük is csak az első 30 főnek jut hely, szóval érdemes sietni :)!

2. Az általános jelentkezési időszak az előjelentkezés lezárása után 24 órával indul. Ez nincs konkrét időponthoz kötve: amint beteltek az előjelentkezés férőhelyei, a Facebook oldalunkon értesítünk Titeket – érdemes figyelni az üzenőfalat/idővonalat (vagy a honlapon a jobb oldali Facebook modult :)). Fontos, hogy az általános jelentkezési időszakban a jelentkezési űrlap kiegészül egy mezővel: ide a táborozók tollából vagy billentyűzetéből származó pár soros motivációs leveleket várjuk arról, hogy miért szeretnének jönni a TERMIK Táborba. Az általános jelentkezési időszakban az előjelentkezetteken felül további 40 táborozó kerül kiválasztásra. Fontos! Az általános jelentkezési időszak március 31-én zárul.

3. A pótjelentkezés során még a késve jelentkezők, vagy a korábban be nem kerültek is kapnak egy esélyt, itt még 14 embernek biztosítunk helyet. Bár ez egy remek lehetőségnek tűnik a soron kívüli bekerülésre, inkább arra biztatnálak Benneteket, hogy minél előbb jelentkezzetek :)! A pótjelentkezés végső határideje május 1.

Az online jelentkezési űrlap mindhárom esetben a http://termiktabor.hu/jelentkezes címen érhető el, nyomtatható jelentkezési lapot pedig az Alapadatok menüpontból tudtok letölteni.

Összefoglalva:

  • Január 5. 18:00-tól előjelentkezés régi táborozóknak (30 fő)
  • Facebook-oldal figyelése, általános jelentkezés motivációs levéllel (40 fő)
  • Pótjelentkezés legvégső határideje: május 1. (14 fő)

Ha bármi kérdésetek adódik, keressetek minket bátran, nehogy lemaradjatok :)!

Jelentkezési rendszer hivatalos leírása, döntési szempontok 2014 (.PDF)