thumb jel blogAz elmúlt öt év sikeres TERMIK Táborainak, a nagyszerű táborozói csapatnak, Nektek köszönhetően minden évben egyre több és több jelentkezés érkezik be hozzánk.

Ez a tendencia egyfelől nagyon kellemes „probléma”, hiszen tevékenységünket tekintve egyértelműen pozitív visszajelzés. Másfelől viszont, mivel táborunk létszáma korlátozott, egyre komolyabb kihívás elé állítja a Jelentkezési Csapatot, akik a rengeteg jelentkező közül a szerencsés 84 táborozót kiválasztják.

2013-ban kísérletet teszünk jelentkezési rendszerünk átalakítására, melyről a következő néhány sor szolgál rövid tájékoztatásul. Reméljük, hogy az alábbiak áttekintése után mindenki számára világossá válik, milyen módon van a legnagyobb esélye a hatodik TERMIK Táborban való részvételre :)…

 

1. Előjelentkezés (30 fő):
Kezdete: 2013. január 5. 18:00
Vége: a 30. jelentkezés beérkezésekor
Célcsoport: CSAK korábbi táborozók
Felület: http://termiktabor.hu/online-jelentkezes
Az előjelentkezés alkalmával időrendben az első 30 beérkező jelentkezést vesszük figyelembe és fogadjuk el automatikusan, amennyiben az hiánytalan!

2. Általános jelentkezési időszak (+40 fő):
Kezdete: 2013. február 1.
Vége: 2013. március 31.
Célcsoport: minden táborozó-korú érdeklődő
Felület: http://termiktabor.hu/online-jelentkezes
Ebben az időszakban a beérkező jelentkezési lapok sorrendje nem számít. A Jelentkezési Csapat az űrlapon megadott információk és az idén bevezetésre kerülő, szintén a jelentkezési adatlap részét képző ún. „pályázati rész” tartalma alapján dönt 40 fő jelentkezésének elfogadásáról.

3. Pótjelentkezés (+14 fő):
Vége: 2013. május 1.
Célcsoport: minden táborozó-korú érdeklődő
Felület: http://termiktabor.hu/online-jelentkezes
Az elő- és általános jelentkezési időszakban be nem kerültek, illetve a március 31. után jelentkezők közül a Jelentkezési Csapat további 14 táborozót választ ki, jelentkezési lapjaik alapján. Május 1. után beérkező jelentkezéseket sajnos nem áll módunkban elfogadni.

A fentiek alapján a következőeket tanácsoljuk lelkes leendő táborozóinknak:

    • Régi táborozók: január 5. után minél hamarabb jelentkezzetek!
    • Új táborozók: február 1. és március 31. között bármikor jelentkezzetek, a Ti esetetekeben a lényeg az, hogy a jelentkezési lap információi rendben legyenek, különös tekintettel a „pályázati rész”-re!
    • Lusta jelentkezők: bár a pótjelentkezési időszak remek lehetőségnek tűnik a „soron kívüli” bekerülésre, de azért Benneteket is arra biztatunk, hogy március 31. előtt küldjétek el jelentkezéseteket, így sokkal nagyobb esélyetek van a táborba való lekerülésre.

A jelentkezéssel kapcsolatos kérdésekkel bátran keressetek minket (minél előbb), nehogy egy figyelmetlenség vagy félreértés miatt maradjatok le a VI. TERMIK Táborról :)!

E-mail: [email protected]
Telefon: +36 30 394 9038 (Mayer Márton)