magoncorg20140102

Mint azt Te, kedves látogató is biztos észrevetted, alapítványunk honlapja jelentős frissítésen esett át. A régi honlap gyakorlatilag 2012 közepe óta használhatatlan volt, nem frissült. Most végre megtörtént az oldalak keretrendszerének frissítése és a kinézet teljes áttervezése is. Fontosnak tartottuk, hogy egy modernebb, fiatalos, de egyben áttekinthető és letisztult dizájn szülessen.

Szintén fontos prioritás volt a különböző közösségi szolgáltatások integrálása. Ezzel összefüggésben létrehoztuk a Magonc saját Facebook-oldalát. Megújult a főoldal, az általános bemutatkozás mellett itt már a legfrissebb kiemelt hír és a közelgő programok is megjelennek. A felső menüsor alatti diavetítés bemutatja főbb tevékenységeinket és ezek innen közvetlen kattintással el is érhetőek.

Alapvető tartalmi átdolgozásra került a felső menü. A korábbinál szándékunk szerint áttekinthetőbb módon érhetőek el az egyes menüpontok. Az Alapítvány menüből kuratórium elnökünk köszöntője, szervezetünk adatai, tagjai és hivatalos dokumentumai érhetőek el. Az Aktuális menüben találhatóak a hírek és cikkek, a teljesen megújult eseménynaptár, illetve a külső képgaléria. A Tevékenységeink menüpontban kapott helyett egyes kiemelt célterületeink bővebb bemutatása, továbbá a TERMIK Tábor önálló oldalai is innen elérhetők.

A frissítés keretében a TERMIK Tábor honlapja is megújult, kinézetében és struktúrájában immár illeszkedik az alapítvány főoldalához. A tábor honlapján aktuális információk szerepelnek többek között a tábor céljairól, menetéről, a jelentkezés rendszeréről és a szervezőkről is. Külön menüpontban olvashatóak korábbi táborozóink és szüleik rövid gondolatai, üzenetei a táborról. 

A Kapcsolat menüpont tartalmazza szereveztünk elérhetőségeit, továbbá itt tudtok tájékozódni a hozzánk való csatlakozásáról és a Magonc Alapítvány támogatásáról is. 

A honlap egyelőre tesztüzemben működik, így kisebb hibák előfordulhatnak. Kérlek, ha ilyet tapasztalsz, írj az [email protected] címre.