Támogassa nemzetközi ifjúsági projektünket!

A Magonc Alapítvány Európai Uniós támogatással nemzetközi tábort szervez 14-18 éves fiataloknak 2014. őszén. A tábor Gödöllőn és környékén, 2014. szeptember 22. és október 1. között valósul meg, fő témája a globális környezeti kérdések, illetve az ezekre adható helyi válaszok és megoldási lehetőségek lesznek.

Annak érdekében, hogy a résztvevő fiatalok minél változatosabb és színvonalasabb programokon vehessenek részt, kérjük, támogassa Ön is a projektet anyagi vagy tárgyi felajánlással. Szponzorainknak a támogatás tényéről igazolást állítunk ki, és ezt, illetve igény szerint a magánszemély/cég nevét (logóját) honlapunkon, Facebook-oldalunkon és a projekt valamennyi írásos anyagán megjelenítjük. 

Tudjon meg többet a projektről ide kattintva!

 

1

Online adományozás:
A biztonságos PayPal rendszer használatával, akár közvetlenül bankkártáyval

Adományozz online most!

 

2

Banki átutalás, befizetés: 
Bankszámlaszámunk: 16200216-17059398-00000000 (MagNet Bank, Magonc Alapítvány)

 

4

Nem pénzbeni adományok: 
A projekt jellegéből adódóan hasonlóan nagyra értékeljük a tárgyi adományokat, mint az anyagiakat. Elsősorban a programhoz kapcsolódó szolgáltatásokra (utazás, étkezés, belépőjegyek, stb) és irodaszerekre van nagy szükségünk; de természetesen bármilyen felajánlást örömmel fogadunk. A résztvevők nevében is köszönjük mindenkinek, aki ilyen módon segíti tevékenységünket. Kérjük, ajánlatukkal keressenek közvetlenül az [email protected] címen, vagy a +36-20-469-0512-es telefonszámon.